פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אייסיקיו 5.1 +bannerkiller הופך את התוכנה להרבה יותר ידידותית ה-Bankiller האחרון שהתקנתי גנב לי תמספר :-X... לא מומלץ
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים לא צריך שום Bannerkiller ל-ICQ5.1, יש דרך פשוטה מאוד להעיף את הפרסומות האלה.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לא צריך שום Bannerkiller ל-ICQ5.1, יש דרך פשוטה מאוד להעיף את הפרסומות האלה.איך?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לא צריך שום Bannerkiller ל-ICQ5.1, יש דרך פשוטה מאוד להעיף את הפרסומות האלה.יש שני קבצים של באנרים - פשוט הופכים אותם לספריות.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים איך?סגור את ה-ICQכנס לתיקיה C:\Program Files\ICQLite\LiteDataFilesתפתח את banners.xml לעריכהתמחק כל התוכן ותכניס את השורות האלה:<root><headerhtml_0><width>468</width><height>60</height><default>banner.html</default></headerhtml_0>שמור את הקובץכנס למאפיינים שלוסמן V על HIDDEN ו-READ ONLYתאשר
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים ואללה אז יש עוד דרךהדרך שאני מכיר זה לקחת את הxml הזה וhtml הזה, למחוק אותם ולעשות ספריות בשמות האלה.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים Student Hofshi, תודה! אמנם אני פותח את ICQ פעם בשנה אבל לפחות ניצלתי מהפרסומות
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים תגידו יש מצב להוריד את הריבוע הלבן שסימנתי?הצלחתי להוריד את הפרסומת ואת הקישור שלו לאתר של ICQ, כמו שאתם רואים נשאר ריבוע לבן, יש מצב להוריד אותוו?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.