פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים איכות הרכיבים, איכות ההרכבה, כל אלה ברמה שונה לחלוטיןאתה אומר את זה מניסיון עם 2 המארזים?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים דרך אגב שימו לב שלסופרנו של TT יש דלת שמונעת אבק ושומרת על המארז לעומת טריטון ופוסידון שאין.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים שומרת על המארז? ממה? מסופות הוריקן? בחייך...מונעת אבק? עד כמה שידוע לי יש פתחים שמאפשרים למאורר הקדמי לינוק אויר קר למארז,בדיוק משם נכנס האבק.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים GB Triton / PoseidonCM Centurion 5 / 532 / AmmoChieftechיםלא רואים את ה-Soprano מבחינת איכותמזאת אומרת מבחינת איכות? מבחינת הקירור והשקט או איכות הרכיבים?הסופרנו מרעיש? ליאור תעזור לי אני קונה מחשב מKSP ואני מת לקנות אותו כבר אבל נשאר לי רק מארז ואני לאידוע איזה לבחור..בKSP יש את הChieftechים והסופרנו.. איזה עדיף מבחינת שקט..? ומה לגבי איוורור?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים שומרת על המארז? ממה? מסופות הוריקן? בחייך...מונעת אבק? עד כמה שידוע לי יש פתחים שמאפשרים למאורר הקדמי לינוק אויר קר למארז,בדיוק משם נכנס האבק.אז למה יש דלתות בכל המארזים היותר יקרים? (400 ש"ח+)
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יופי?לי יש דלת שמכסה את כל המארז (הוא עלה 450) ואבק נכנס לי בדיוק כמו במארז הקודם (שהיה ג'נרי) והכל אותו דבר.זה פשוט מסתיר את הכוננים וככה יש חזית אחידה וזה אמור להיות יפה יותר
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אתה אומר את זה מניסיון עם 2 המארזים?זה מנסיון עם עשרות דגמים, בין היתר עם רוב אלו שציינתילאיזה מהמארזים יש פוטנציאל קירור הטוב ביותר ביחד עם איכות בניה טובה?Chieftech ובהרבהלמרות שמבחינת שקט יש עדיפות ל-CMים או ל-GBיםמזאת אומרת מבחינת איכות? מבחינת הקירור והשקט או איכות הרכיבים?הסופרנו מרעיש? ליאור תעזור לי אני קונה מחשב מKSP ואני מת לקנות אותו כבר אבל נשאר לי רק מארז ואני לאידוע איזה לבחור..בKSP יש את הChieftechים והסופרנו.. איזה עדיף מבחינת שקט..? ומה לגבי איוורור?איכות רכיבים, ולא יצא לי לשמוע את המאוורר של ה-Soprano, אבל יצא לי לשמוע אחרים עם מאווררים דומים, בשבילי הוא לא היה שקטאז למה יש דלתות בכל המארזים היותר יקרים? (400 ש"ח+)א. מראה יותר אלגנטיב. לא צריך כוננים באותו צבע
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מה שיש בסופרנו זה די רחוק משקט, אני לא יכול לישון כשהמחשב עובד.מה המארז הבא באיכותו(איוורור + איכות בניה) בסביבת המחיר הזו?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים GB Triton / PoseidonCM Centurion 5 / 532 / AmmoChieftechיםלא רואים את ה-Soprano מבחינת איכותלא מספיק?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מה שיש בסופרנו זה די רחוק משקט, אני לא יכול לישון כשהמחשב עובדאוקיי.. אז הסופרנו יורד אני חייב מחשב שיהיה שקט ואני משאיר כל לילה את המשחב פתוח להוריד דברים ככה שאני צריך שהוא יהיה שקט..ואם אי אפשר לישון כשהוא פתוח אז אני לא אקח את הסופרנו..לגבי הChieftechים 5 מאווררי 92 ירעישו ואני לא מתכוון להחליף מאווררים..זה אומר שאני אצטרך לפצל חנות :-\ למה אין שום דבר אחר שכדאי בKSP.. מבחינת שקט..איפה מוכרים בפתח תקווה את הCMים או את הGB טריטון?ליאור איך הGB טריטון והCMים מבחינת שקט? אפשר לישון איתם כשהם בחדר?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אל תגזימו זה לא כל כך רועשמה שיש בסופרנו זה די רחוק משקט, אני לא יכול לישון כשהמחשב עובד.מה המארז הבא באיכותו(איוורור + איכות בניה) בסביבת המחיר הזו?אולי אתה יושן עם המחשב או שאתה יושן ממש קרובבחדר גדול בקושי שומעים
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים החדר שלי קטן.. המרחק מהמיטה למארז יהיה בערך 2 מטר.. 2 וחצי מטר.. והמחשב יהיה למטה כאילו מתחת לספרייה..אני ממש רוצה לקנות את הסופרנו כי הוא גם יפה וגם אני לא מפצל ככה חנות אבל אני לאיודע אם הוא יהיה מספיק שקט בשבילי..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אוקיי.. אז הסופרנו יורד אני חייב מחשב שיהיה שקט ואני משאיר כל לילה את המשחב פתוח להוריד דברים ככה שאני צריך שהוא יהיה שקט..ואם אי אפשר לישון כשהוא פתוח אז אני לא אקח את הסופרנו..לגבי הChieftechים 5 מאווררי 92 ירעישו ואני לא מתכוון להחליף מאווררים..זה אומר שאני אצטרך לפצל חנות :-\ למה אין שום דבר אחר שכדאי בKSP.. מבחינת שקט..איפה מוכרים בפתח תקווה את הCMים או את הGB טריטון?ליאור איך הGB טריטון והCMים מבחינת שקט? אפשר לישון איתם כשהם בחדר? 1) http://www.isracomp.com/2) http://www.maximus.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.