עבור לתוכן

עקיפת מיגבלת השימוש בזיכרון גדול יותר מ-2gb באמצעות זיכרון מסוג SDHC

Featured Replies

פורסם

ומה אז? נסחב איתה לכל מקום בשביל 5 סרטונים בשנה?

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרי אתה 'סוחב' איתך את המכונית שלך גם בשביל לקנות חלב מהמכולת לא ?

פורסם

הממ... לא, אני לא.

פורסם

יופי אז כשתרצה לצלם סרטון ארוך אז קח אותו אם אין לך חשק לקנות 1 לא צריך לחפש תירוצים איך לצלם סרטון ארוך ללא מצלמת וידאו

הגדרה : סרטון ארוך הוא בין 5-10 דקות לעד שעה

פורסם

אין לי אפשרות לדעת מראש מתי ארצה לצלם סרטון.

פורסם

כמו בכול תחום יש מכורים לעיניין . אם זה באמת מזיז לך לתפוס משהו 'בזמן אמת' היית דואג לסחוב אתך מצלמת וידאו לכול מקום . לכול השאר זה רק תירוצים .

פורסם

זה אכן לא "מזיז לי" מספיק בשביל לסחוב מצלמת ווידאו לכל מקום. אם אני מצלם כ-5 סרטונים בשנה, אני בהחלט יכול להסתפק במצלמת הכיס שלי (שהולכת איתי לכל מקום, ולכן היא תמיד תהיה זמינה ב"זמן אמת"). אובדן האיכות/גמישות/השלם-את-המיותר זניח בעיני בהשוואה לרעיון של לקחת איתי גוש פלסטיק מיותר לכל מקום שאליו אני הולך.

אגב, אני גם לא לוקח את ציוד ה-DSLR שלי לכל מקום, למרות שלו אני דווקא יכול למצוא שימוש הרבה יותר פעמים מאשר 5 בשנה.

פורסם

אם זה סרטון קצר אז זה לא אמור להיות בעיה עם 2 גיגה . 90 אחוז מאלה שרוצים לעקוף את ההגבלה ולהיות עם 4 גיגה זה רק פוזה . אפשר גם לצלם אם הטלפון הסלולרי סרטונים קצרים .

פורסם

הסרטונים שלי מספיק קצרים, כך שגם 1GB מספיק לי.

לגבי סלולרים, כשיהיה סלולרי עם עדשת 28 מ"מ דבר איתי. עד אז, יש עלי קבוע מצלמת כיס שכוללת עדשה כזו ועוד תכונות רבות שלא תמצא בסלולרים, וזה עוד לפני שמדברים על איכות התמונה שלה :cool2:

פורסם

לי יש N73 ולא תאמין איזה איכות יש עליו

פורסם

לי יש N73 ולא תעמין איזה איכות יש עליו

אני לא מעמין

פורסם

תקפוץ אלי ואני יראה לך עם אתה סקרן

פורסם

לי יש N73 ולא תאמין איזה איכות יש עליו

אם אתה רגיל לרזולוציה של מצלמות ווידאו, אני מבין למה אתה מתרשם מאיכות של פלאפון עם "מצלמת 3MP". הסתכלתי על התמונות ואני לא מתרשם.

בכל מקרה, גם אם לפלאפון הזה הייתה איכות תמונה תחרותית יותר, הוא עדיין היה נפסל על הסף כי אין לו את התכונות שאני מחפש. אני שמח לשמוע שאתה מרוצה ממנו, אבל זה לא רציני להשוות אותו למצלמות קומפקטיות מודרניות. לא מבחינת איכות תמונה, ולא מבחינת תכונות, שמישות, ארגונומיה או כל פרמטר חשוב אחר שעל פיו נמדדות מצלמות.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רגיל לרזולוציה של מצלמות ווידאו, אני מבין למה אתה מתרשם מאיכות של פלאפון עם "מצלמת 3MP". הסתכלתי על התמונות ואני לא מתרשם.

בכל מקרה, גם אם לפלאפון הזה הייתה איכות תמונה תחרותית יותר, הוא עדיין היה נפסל על הסף כי אין לו את התכונות שאני מחפש. אני שמח לשמוע שאתה מרוצה ממנו, אבל זה לא רציני להשוות אותו למצלמות קומפקטיות מודרניות. לא מבחינת איכות תמונה, ולא מבחינת תכונות, שמישות, ארגונומיה או כל פרמטר חשוב אחר שעל פיו נמדדות מצלמות.

הדיון הזה סוטה לכיוונים לא רצויים

borenאם הבנתי אותך נכון אז ה-g3 עולה בכל הפרמטרים ,על כל המצלמות הקומפקטיות שיש היום לשוק להציע (בהתעלמות כמובן מהמחיר היקר שלה ) :

ה-iso הממשי שניתן להגיע אליו עובר את זו של ה-r5, tz1,a710

היא תומכת ב-sdhc (שים כרטיס 4 גיגה ויש לך יותר מחצי שעה של וידיאו איכותי למדי / שים 8 ויש לך יותר משעה.)

יש לה וידיאו מיוצב -מה שאין ב-r5

יש לה זום אופטי גבוהה ואפשרות להוסיף ב-100 $ עדשה מכפילת זום.

יש לה עינית אופטית עם תיקון דיופטור (למישקפופרים ) מה שאין ב-r5/tz1/a710

יש לה 10MP משהו שאין בשום קומפקטית אחרת שדומה לה בתכונותיה

עדיין עם כל התכונות המרשימות , היא בכל זאת ניכנסת לכיס (נו טוב אולי לא לכיס של ג'ינס אבל בוודאי לכיס של דגמ"ח)

בהתעלמות ממחירה (נניח זכית בלוטו ) האם לא היית מעדיף אותה על פני r5 או כל מצלמה קומפקטית אחרת?

הערה :אני מדבר על מצלמה אחת בלבד ,כן,,,,,,,, לא שתיים.

החיסרונות היחידים שמפריעים לי זה השימוש בסוללה מותגית (שיאלץ אותי להזמין ב-ebay סוללות רזרביות על מנת לקבל אותן במחיר סביר)

והעדר זום אופטי במצב וידיאו (אכזבה אמיתית מבחינתי ,לא מבין מדוע ב-s2/s3 /tz1 יש ואילו ב-g3 אין )

וחבל שאין אפשרות ל-30 fps ברזולוציה של 1024 על 768 (לא ברור לי בשביל מה זה טוב רזולוציה גבוהה שכזאת ב-fps 15

כשהוידאו מקרטע)

האם בכלל יש מצלמה דיגיטלית שמאפשרת וידיאו ברזולוצייה של 1024 על 768 ב-30fps + זום אופטי בצילום וידיאו?

הערה :ל-sanyo יש מצלמות mpeg4 נחמדות עם זום אופטי של 5 ואיכות stills טובה אבל הן בשום פנים ואופן לא יכולות להחליף מצלמת stills טובה כאשר תנאי הצילום מתחילים להיות גבוליים (התאורה לא אידיאלית או שאובייקט הצילום נימצא בתנועה).

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אז ה-g3 עולה בכל הפרמטרים ,על כל המצלמות הקומפקטיות שיש היום לשוק להציע (בהתעלמות כמובן מהמחיר היקר שלה ) :

עולה על כל הקומפקטיות בשוק? ממש לא. אני למשל לא הייתי רוכש אותה, גם לא אם המחיר שלה היה זול יותר.

ה-iso הממשי שניתן להגיע אליו עובר את זו של ה-r5, tz1,a710

מול ה-TZ1 זה לא ממש אתגר. ה-ISO הגבוה של ה-G7 עדיף במידת מה על זה של ה-R5 וה-A710, אבל התוצאות לא קרובות למה שאפשר לקבל מהמצלמות של פוג'י.

היא תומכת ב-sdhc (שים כרטיס 4 גיגה ויש לך יותר מחצי שעה של וידיאו איכותי למדי / שים 8 ויש לך יותר משעה.)

אם זה פרמטר שחשוב לך, אז מבחר המצלמות שתומכות בזה בכל מקרה קטן מאוד.

יש לה וידיאו מיוצב -מה שאין ב-r5

אכן. אבל לא חסרות מצלמות אחרות שכן כוללות את זה.

יש לה זום אופטי גבוהה ואפשרות להוסיף ב-100 $ עדשה מכפילת זום.

עדשות מכפילות זה פתרון בינוני. המחיר שלהן גבוה, האיכות שלהן בינונית (במקרה הטוב), וברוב המקרים הן מוסיפות סרבול רב למצלמה.

יש לה עינית אופטית עם תיקון דיופטור (למישקפופרים ) מה שאין ב-r5/tz1/a710

העינית היא פיצ'ר מוערך יתר על המידה, והדיופטר עוד יותר מכך. אתה מתכוון לצלם בלי משקפיים? אם כן, איך אתה מתכוון לראות את הנושא כשאתה לא מסתכל מבעד לעינית?

יש לה 10MP משהו שאין בשום קומפקטית אחרת שדומה לה בתכונותיה

בשביל מה אתה צריך 10MP?

עדיין עם כל התכונות המרשימות , היא בכל זאת ניכנסת לכיס (נו טוב אולי לא לכיס של ג'ינס אבל בוודאי לכיס של דגמ"ח)

יצא לי לשחק איתה ואני לא ממש מצליח לחשוב על כיס שאליו היא נכנסת. נסה פאוצ'.

בהתעלמות ממחירה (נניח זכית בלוטו ) האם לא היית מעדיף אותה על פני r5 או כל מצלמה קומפקטית אחרת?

ממש לא. אני מבין שה-G7 יכולה להיות אידאלית למשתמשים מסויימים, אבל באופן אישי אני לא מתלהב ממנה (בלשון המעטה). יש שלוש נקודות שפוסלות אותה מבחינתי:

1. אין לה עדשת 28 מ"מ, וזה לבד מספיק כדי שלא אקנה אותה. בלי קשר למחיר.

2. היא מצלמה מסורבלת יחסית, אבל לא כוללת תכונות שהולמות מצלמה כזו. ראה פרטים נוספים בלינק למעלה. ה-G6 הייתה מצלמה הרבה יותר רצינית.

3. בסכומים דומים או אף נמוכים יותר אפשר להשיג מצלמות טובות לאין ערוך (אבל כנראה שלא ניתן למצוא מצלמות שעונות על סט הדרישות הספציפי שלך).

הערה :אני מדבר על מצלמה אחת בלבד ,כן,,,,,,,, לא שתיים.

היא עולה כמו שתיים ;)

החיסרונות היחידים שמפריעים לי זה השימוש בסוללה מותגית (שיאלץ אותי להזמין ב-ebay סוללות רזרביות על מנת לקבל אותן במחיר סביר)

באופן רגיל זה לא חסרון, אלא יתרון. הבעיה היא שב-G7 קנון שילבו סוללה קטנה ומוגבלת (או שאולי זו המצלמה שבזבזנית במיוחד?)

והעדר זום אופטי במצב וידיאו (אכזבה אמיתית מבחינתי ,לא מבין מדוע ב-s2/s3 /tz1 יש ואילו ב-g3 אין )

כנראה כי מנוע הזום של ה-G7 היה עושה רעש שהיה נשמע בסרטונים. קנון יכלו לשלב מנוע אולטרסוני כמו ב-S2/S3, אבל הם כנראה החליטו לחסוך עוד קצת בעלויות הייצור של המצלמה. הם נפטרו באותה צורה מהרבה פיצ'רים נהדרים שהיו ב-G6.

וחבל שאין אפשרות ל-30 fps ברזולוציה של 1024 על 768 (לא ברור לי בשביל מה זה טוב רזולוציה גבוהה שכזאת ב-fps 15

כשהוידאו מקרטע)

אני גם סקרן להבין למה זה טוב.

האם בכלל יש מצלמה דיגיטלית שמאפשרת וידיאו ברזולוצייה של 1024 על 768 ב-30fps + זום אופטי בצילום וידיאו?

כנראה שלא.

הערה :ל-sanyo יש מצלמות mpeg4 נחמדות עם זום אופטי של 5 ואיכות stills טובה אבל הן בשום פנים ואופן לא יכולות להחליף מצלמת stills טובה כאשר תנאי הצילום מתחילים להיות גבוליים (התאורה לא אידיאלית או שאובייקט הצילום נימצא בתנועה).

אני מניח שקראת ביקורות על המצלמות האלה, אז כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני את התשובה. באופן אישי אני מעדיף מצלמות סטילס עם מצב ווידאו סביר ולא מצלמות ווידאו עם מצב סטילס סביר. כנראה שהמצלמות של סניו קרובות יותר לקבוצה השניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים