עבור לתוכן

מעבד E6300 ומהירות זיכרון

Featured Replies

פורסם

הי,

מישהו אמר לי שהמעבד core 2 duo E6300 עובד טוב יותר עם זכרון איטי (2X512 MB)

533MHZ מאשר עם 667MHZ

יש אמת בשמועה? (למרות שנשמע הזוי)

נ.ב. תודה על העזרה בת'רד הקודם על לוח אם!

פורסם

אין הבדלים בביצועים בין זכרונות במהירויות שונות (יש הבדלים בבנצ'ים סינטטיים אבל זה לא מתבטא ביישומים ממשיים).

ההבדל הוא רק בפונציאל המהרה של המעבד, זכרונות מהירים מסירים את ההגבלה ב - OC.

פורסם

בלי OC זו המהירות העבודה הרגילה של הזיכרון כלומר באס 266X2 נותן 566 ולכן זו המהירות האופטימלית בלי המהרה ביחס של אחד לאחד בין הזיכרון לבין הבאס

אבל אם תחבר זיכרון יותר מהרי תוכל על ידי מחלקים או המהרבה לנצל את מהריות הזיכרון הנוספת לתוספת ביצועים למשל אם תעלה באס ל 333 תוכל לנצל זיכרונות 667 ביחס של 1:1 כנ"ל לגביי זיכרונות 800 ובאס 400

בכל מקרה אם אתה לא עושה המהרה אין צורך בזכרונות מהירים יותר מ 553 כי הם לא ינוצלו ויעבדו על המהריות הזו בלבד

פורסם

גם ההבדל בבנצ'ים בין זכרון 533 ל667 הוא די זניח בבאס 266.

אני אישית הייתי הולך על זכרונות 667 בגלל שההבדל במחיר הוא גם די זניח. זה גם יתאים יותר לOC עתידי אם בכל זאת תחליט לעשות.

פורסם
  • מחבר

:s05: אז אם הבנתי נכון:אני לא הולך לעשות OC ככה שזכרון 667 לא יעבוד טוב כמו 533? (אבל ההבדל הוא זניח אז לאור העובדה שהמחירים זהים כדאי להשקיע ב667 החדש יותר?)

פורסם

בהחלט כדאי לקחת 667. אני נתקלתי לא פעם בזכרונות במהירות 533 שהיו יקרים (אומנם מס' בודד של שקלים אבל בכל זאת) מזכרונות זהים במהירות 667.

אין שום סיבה שלא תיקח 667.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: תודה רבה
פורסם

:s05: אז אם הבנתי נכון:אני לא הולך לעשות OC ככה שזכרון 667 לא יעבוד טוב כמו 533? (אבל ההבדל הוא זניח אז לאור העובדה שהמחירים זהים כדאי להשקיע ב667 החדש יותר?)

אם לא תעשה המהרה או תשנה הגדרות הוא יעבוד בדיוק אותו הדבר (על מהירות 533) ותהיה לך את האופצייה לאובר קל בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים