פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים שלום !אני מעוניין לרכוש סט היטסינקים עבור זכרונות הכרטיס מסך, זאת במטרה לעשות אוברקלוק לזכרונות.איזה היטסינקים יתנו לי את התוצאות הכי טובות ?תודה,אלכס.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר כרטיס מסך מתוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP, מעבד nVidia GeForce 6600.קירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9קיבלתי סינקים עם הקירור אבל השטח כיסוי שלהם אינו מתאים לזיכרונות מכיוון שגודל הסינקים 13x13x6 לעומת זאת גודל הזכרונות 22x10 תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3921אם אתה מתכנן oc גבוה לזכרונות אז מומלץ שיהיה מאורר שיכוון לסינקים.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר נכנסתי לאתר של Thermaltake וראיתי שיש להם סינקים לזיכרונות עם אותם המימדים כמו הסינקים שהמלצת עליהם רק עשויים מנחושת זאת אומרת אמורה להיות להם הולכת חום יותר טובה מהסינקים שעשויים מאלומיניום אבל שמתי לב לחיסרון אצל הסינקים מנחושת לעומת הסינקים מאלומיניום,החיסרון הוא שיש להם פחות צלעות שזה גורם לפחות שטח מגע עם האוויר.מה יתן לי ביצועים יותר טובים מבין שני סוגי סינקים בעלי מימדים זהים ?א) סינק מנחושת עם קצת צלעות.אוב) סינק מאלומיניום עם הרבה צלעות.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים אני קניתי את ה-BGA של TT הנחושת כמובן וזה עושה את העבודה מצויין...ממליץ עליהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.