עבור לתוכן

התקנת מעבד חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?

פורסם

כמובן!!!!!

אל תחשוב אפילו לא למרוח

תקנה תחילה את המעבד ואת גוף הקירור

תניח משחה תרמית בין המעבד לגוף קירור

בהצלחה

בכללי יש גם מדריך ממש מפורט איך לעשות את זה ;)

פורסם

נו בטח!!!

פורסם

חייב למרוח בלי שום ספק

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה. הקטע זה ששכחתי לקנות את המשחה... שמתי לב עכשיו שעל ההיטסינק שלי יש שלוש פסים אפורים כאלו, יכול להיות שזה חומר טרמי שהגיע איתו כדי לחסוך את המשחה?

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו מההוראות התקנה: Be careful not to damage the thermal interface material attached to the buttom of the heat sink

זה אומר שצדקתי ויש שם חומר טרמי. האם זה חוסך לי את המריחה של המשחה?

פורסם

קראתי עכשיו מההוראות התקנה: Be careful not to damage the thermal interface material attached to the buttom of the heat sink

זה אומר שצדקתי ויש שם חומר טרמי. האם זה חוסך לי את המריחה של המשחה?

ציטוט מהמדריך

"הראשונים יהיו הפדים התרמיים אשר באים עם מירב צלעות הקירור היום, עם פדים אלא קשה לטעות בהתקנה הרי הם באים "מוכנים" על ההיטסינק וכל מה שנותר לעשות זה רק להתקין אותו, וזהו. אבל הבעייה היא כמובן לא ברגע ההתקנה, אלא ברגע ההסרה, כאשר פדים, במיוחד אלה הפחות איכותיים, נוטים פשוט להשאיר את חותמם על הליבה, והם בהחלט יכולים להוות מטרד בעתיד.

כמו כן דיי ברור כי ביצועיהם יהיו נחותים משמעותית יחסית למוליכים תרמיים יעודיים, לכן נעדיף להסירם מיד עם הקנייה במידה והם באו מוכנים מראש על הבסיס..."

אה כן, אל תגיב פעמיים ברצף, בשביל זה יש את הכפתור לערוך

פורסם

עדיף שתקנה משחה איכותית הרבה יותר עדיף מכל פד טרמי.

פורסם

למרות שעדיף משחה ,אם לא מתוכנן oc גם הפדים בסדר.

לא חייבים לקנות משחה !

פורסם
  • מחבר

אני יכול למרוח משחה בנוסף לפד או שאני חייב להסיר אותו?

פורסם

אני יכול למרוח משחה בנוסף לפד או שאני חייב להסיר אותו?

אם אתה מתכוון למרוח משחה טרמית, אתה חייב להסיר.

אם לא, אל תסיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים