עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, אני בונה מחשב, יש לי לוח M2N-SLI DELUX (תושבת AM2) אני בעתיד מאמין שאני ישתמש ב-SLI ואני רוצה שהמחשב לא יהיה מוגבל בכוח, שיהיה לו ספק יציב ואיכותי, בהוראות של הלוח רשום שעדיף ספק של -600W

עכשיו הבעיה היא שאין לי ממש תקציב, אז ראיתי ספק של קולר מאסטר ב414 ש"ח http://zap.co.il/fs.asp?PID=211141051&sog=C-PowerSupply

הנה קישור, תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לך הצעה שהיא דומה במחיר ונתונים קצת יותר קצת פחות אבל הספק אני מעדיף שיהיה 600W

בנוסף אני גם מחפש מארז אלומיניום טוב ויפה! עם חלון ועדיפות לצבע שחור במחיר סביר.

תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

פורסם

איזה כרטיסי מסך מיועדים להיות במערכת?

למה SLI?

פורסם

אני מופתע מהמחיר שלו משהו לא מסתדר לי.

בד"כ בתקציב של 400 שקל לא תמצא ספק של 600W. כדי לקנות 600W צריך בסביבות שמונה מאות - עד אלף שקל.

ב 400 שקל אפשר לקנות 400W-480W תלוי איזה חברה.

עכשיו ראיתי שאנשים לא ממליצים על הספק הזה. הם אומרים שהוא רחוק מלספק 600W.

שזה דיי מסתדר עם העובדה שהוא נמכר בכזה מחיר.

איך אומרים מה שעולה שקל שווה גם שקל.

פורסם

ה - COOLERMASTER 600W הוא ספק לא רע אבל ה - ENERMAX LIBERTY 400W עדיף עליו בעיקר בגלל ה - ACTIVE PFC והמודולריות כי שניהם פחות או יותר שווים בכוח.

פורסם
  • מחבר

את האמת,אני עדיין לא חשבתי על זה,לא התעניינתי בכרטיס מסך עדיין,אני בטח יקנה אחד שהוא עובד ב-SLI ואח"כ בע"ה אני יקנה עוד אחד שיהיה לי כסף...משכורת צבאית... לגבי המארז,שמתי עליו עין,אבל הוא נראה לי קטן כזה ולא מרווח,זה לא אוטו אבל בכל זאת שיהיה נוח לפרק להרכיב וכ"ו. הספק לא נראה גם לי הגיוני במחיר כזה,בגלל זה שאלתי...הספקים האלו ממש יקרים אני לא עומד בזה.. איזה אנרמקס יש עם 600W תמורה טובה לכסף?תודה

פורסם

ה - ENERMAX 400W יספיק, מה שרשום שצריך 600W זה שטויות.

פורסם

כדי לעשות SLI אתה צריך ספק או HX 620W שעולה אלף ומשהו. או אחד החברים באיזור הזה. בכל מקרה זה רחוק מהתקציב שלך.

פורסם

ספק כזה צריך בשביל SLI של 8800GTX, ואני בטוח שהוא התכוון לכרטיס אחר (שים לב לתקציב לספק וללוח שלו).

פורסם
  • מחבר

כדי לעשות SLI אתה צריך ספק או HX 620W שעולה אלף ומשהו. או אחד החברים באיזור הזה. בכל מקרה זה רחוק מהתקציב שלך.

אחי,מה זה HX?. אני יכול לעבור את המחיר הזה אבל אני מחפש את הטוב במחיר הכי זול,אחד איכותי במחיר סביר לא אלף ו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים