עבור לתוכן

כמה דברים לגבי ה n73

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים ..

וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה

בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות ..

וגם כמה יעלה .?

וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

פורסם

אתה יכול לקנות אצל יורוקום... אמור לעלות כמה שאני זוכר 50 שקל... אבל יש להם חנות רק בתל אביב... בשאר הארץ זה או בחברות הסלולאריות או בחנויות סוללאריות פרטיות... לא יודע כמה זה יעלה שם אבל לדעתי זה יהיה יקר יותר...

כרטיס זיכרון יש בכמעט כל חנות צילום... אתה צריך MINI SD שים לב שאתה קונה את הסוג הנכון...

אתה יכול להוריד מכאן - http://www.ipmart-forum.com/ כמעט כל תוכנה שקיימת למכשיר... וכנס לpocket.co.il יש שם תארד של המלצות לתוכנות תחפש שם תוכנות שאתה אוהב...

בגירסא החדשה אני חושב שהפלאפון יעבוד יותר מהר אבל היא עדיין לא הגיעה לאורנג' / סלקום... אתה יכול לעדכן את המכשיר בכל זאת אבל בשביל לעדכן אתה צריך לשנות את הקוד של הפלאפון וזה יגרום להסרת האחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים