מקדונלד'ס מבקשת לרשום פטנט על כריכיה - עמוד 6 - אקטואליה ותרבות - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

מקדונלד'ס מבקשת לרשום פטנט על כריכיה


stone cold

Recommended Posts

ראמן, סובה, זה אחלה נודלס. לא הקקמאיקה איטריות ביצים המגעילות למרק שהם מקפיצים פה עם סויה.

ראמן במרק מיסו זה באמת טוב. כל עוד מבקשים בלי בשר חזיר ככה שיהיה כשר D:

פתחו פה ברמת ישי לא מזמן מסעדה שמגישים שם ראמן, קצת יקר אבל בשביל פעם ב- שווה את זה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 118
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אם כבר אוכל סיני,הכי טעים שאכלתי זה במסעדה חדשה שפתחו קרוב למתחם של בורסת רמת-גן קוראים לה קורוסין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307762,00.html אכלתי שם ממש בפתיחה וזה היה כל כך טעיםםם

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ראמן במרק מיסו זה באמת טוב. כל עוד מבקשים בלי בשר חזיר ככה שיהיה כשר D:

פתחו פה ברמת ישי לא מזמן מסעדה שמגישים שם ראמן, קצת יקר אבל בשביל פעם ב- שווה את זה.

למה מסעדות? אני עושה הכל בבית. אני רוצה לקנות מתישהו איטריות סובה (אטריות מקמח כוסמת). יש מלא סוגים של אטריות משונות וטאפיוקה בצבעים בחנויות טבע, וגם מרק מיסו, תעשו לבד בבית וזהו. אני עושה מרק מיסו בבית וכל מיני אוכל הודי. רצועות עוף ביראני עם צימוקים עם אורז קארי, חמוציות ובצל יבש.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המבורגר זה בדיוק כמו נקנקיות עשוי מבשר טחון של כל מה שלא ניתן לשווק כחלק שלם אצל הקצב כלומר:

עיניים של פרה טחונות.

מיפרקים טחונים.

שאריות עור ושומן טחונים.

בשר מעצמות הלחיים של הפרה טחון.

רגליים טחונות עם ציפורניים.

נוצות טחונות.

בקיצור כל הגיפה שטוחנים אותה ואז לא יודעים מה יש ביפנים.

:bash:

והרבה הרבה מונוסודיום גלטומט שגורם לעצבנות יתר..

בתיאבון

דן

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המבורגר זה בדיוק כמו נקנקיות עשוי מבשר טחון של כל מה שלא ניתן לשווק כחלק שלם אצל הקצב כלומר:

עיניים של פרה טחונות.

מיפרקים טחונים.

שאריות עור ושומן טחונים.

בשר מעצמות הלחיים של הפרה טחון.

רגליים טחונות עם ציפורניים.

נוצות טחונות.

בקיצור כל הגיפה שטוחנים אותה ואז לא יודעים מה יש ביפנים.

:bash:

והרבה הרבה מונוסודיום גלטומט שגורם לעצבנות יתר..

בתיאבון

דן

אני לא מאמין שאף אחד עוד לא ציטט את זה, אז:

"המבורגר זה סמל של איחוד: איחוד של כל חלקי הפרה לקציצה אחת מאוחדת ומאושרת!"

גם אני מושפע מהפיג'מות :P

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

יש אחלה איטריות סובה בטיב טעם,אבל מזה יקר משהו 16 שקל לחבילה קטנה.

מי קונה בטיב טעם??? סתם יקרנים. באמת. יש חנויות טבע כאלו של היפיים, האמת גם בחנויות של באדי בילדרים עכשיו מוכרים את כל השיט הזה. לפחות בזאת ליד הבית שלי.

המבורגר נורמאלי זה לא ממש שאריות. זה אמור להיות בשר טחון אמיתי עם תבלינים. אם יש משהו מגעיל שעשוי משאריות אז זה ה"המבורגרים" והנקניקיות הזבל שמגישים בצבא.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

יש דברים שאמורים להיות ויש מציאות

והבשר בארץ די יקר ככה שיש אינטרסט "לחסוך" שאפשר

ככה שהכי בטוח זה ליטחון לבד אבל למי יש כח לזה וביגלל זה אני מעדיף גנק אם פחות סיכון לקבל מחלות מימנו

והמבורגרים כמו נקניקיות ודברים דומים אני מישתדל לא לאכול בחוץ

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המבורגר נורמאלי זה לא ממש שאריות. זה אמור להיות בשר טחון אמיתי עם תבלינים. אם יש משהו מגעיל שעשוי משאריות אז זה ה"המבורגרים" והנקניקיות הזבל שמגישים בצבא.

[ltr]army food... :puke: [/ltr]

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ההבדל הוא שבארץ גודל הארוחה (גם ההמבורגר, גם הלחמניה, גם הצ'יפס, ובקשר לשתיה אני לא בטוח) גדול בעשרות מונים מהגודל הסטנדרטי בארה"ב.

לא נכון.

בארץ יש מקרוייאל שיש רק בארץ, הוא באמת גדול יותר מרוב ההמבורגרים בחו"ל.

בארצות הברית יש רק ביג וכל מיני ווריאציות מוזרות שלו(כמו ביג שבמקום לחמניה משתמשים בפנקייקס...), אבל השתיה והצ'יפס שמה מפלצתיים, סופר סייז שמה זה 980 גרם צ'יפס ו1.430 גרם שתיה.

בארץ זה הרבה יותר קטן.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...