עבור לתוכן

מחירי החומרה לאחר יצאת הוויסטה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו)

האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?

פורסם

אין שום פאקינג קשר

פורסם

היית צריך לשים את זה בפורום מפרטי מחשב,אם כבר.

ונראה לי המחירים דווקא ירדו אחרי יציאת הויסטה,כי הויסטה צריכה משאבי מערכת גבוהים יותר ואנשים ירצו לקנות מחשבים שמתאימים לויסטה

פורסם

המחירים ירדו באופן משמעותי ואת זה אני יודע ממקור מאוד מאוד אמין

זאת הסיבה שאני קונה מחשב רק בפברואר גם כי בתחילת השנה בדרך כלל מחירים זולים יותר וגם בגלל שעם יציאת ויסטה המחירים של המחשבים יהיו ברצפה ממש כמו מחירי זנות

אז אני חושב ששווה להמתין עוד חודשיים וחצי בערך לויסטה ואז לקנות מחשב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני גם יקנה בפברואר!

פורסם

מאיפה לכם שהמחירים ירדו? ואם כן אז לאילו חלקים? (זכרונות, מעבדים, ...)

ובכמה אחוזים בערך? יש איזה דיווח יותר מדוייק ורציני?

פורסם

הת'רד הזה ממש לא שייך לפה.

מועבר.

ופותח הת'רד: תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום - לא מבינים על מה אתה מדבר..

פורסם
המחירים ירדו באופן משמעותי ואת זה אני יודע ממקור מאוד מאוד אמין

זאת הסיבה שאני קונה מחשב רק בפברואר גם כי בתחילת השנה בדרך כלל מחירים זולים יותר וגם בגלל שעם יציאת ויסטה המחירים של המחשבים יהיו ברצפה ממש כמו מחירי זנות

אז אני חושב ששווה להמתין עוד חודשיים וחצי בערך לויסטה ואז לקנות מחשב

והמקור הוא?

בכלל זה נשמע לי יותר הפוך כשיצא הויסטה אפילו יעלה.. ככל שיש יותר ביקוש ככה המחיר יותר יעלה כי לא יהיה להם בעיה להעלות אותו כי הרבה יקנו..

פורסם

והמקור הוא?

בכלל זה נשמע לי יותר הפוך כשיצא הויסטה אפילו יעלה.. ככל שיש יותר ביקוש ככה המחיר יותר יעלה כי לא יהיה להם בעיה להעלות אותו כי הרבה יקנו..

כנ"ל.

זה גם מה שקרה עם מחירי הזכרונות של ה 2GB שעלו לאחרונה משום מה אצל כמה חברות

פורסם

מאיפה כולכם יודעים שהמחירים יירדו?

אולי דווקא ליפך כמו ש-PERGOLA הזכיר

תנו מקור אמין

פורסם

המקור הוא חבר של אבא שלי שמתעסק במחשבים כבר הרבה מאוד שנים

הוא בקשר עם הרבה מנהלי חנויות (לא פלא כל חודשיים הוא עושה קומבינות איתם וקונה מחשבים חדשים)

והוא זה שבעצם המליץ על זה ...

וגם כמו שאני יודע בתחילת השנה המחירים תמיד זולים יותר כמו למשל למכוניות שירדו בסכום משמעותי אבל רק בתחילת השנה

פורסם

המקור הוא חבר של אבא שלי שמתעסק במחשבים כבר הרבה מאוד שנים

הוא בקשר עם הרבה מנהלי חנויות (לא פלא כל חודשיים הוא עושה קומבינות איתם וקונה מחשבים חדשים)

והוא זה שבעצם המליץ על זה ...

וגם כמו שאני יודע בתחילת השנה המחירים תמיד זולים יותר כמו למשל למכוניות שירדו בסכום משמעותי אבל רק בתחילת השנה

שטויות, אין שום קשר

המחירים מעכשיו יורדים בהדרגה (בצורה מזערית למדי) עד סוף הרבעון השני, שזה החודשים הכי חלשים בענף, וככה זה בכל שנה

מה שכן יכול לקרות זה שבעקבות ההשקה יהיה ביקוש מוגבר והמחירים יעלו

קיצר, אין שום טעם לחכות

פורסם

מה הקשרררררררררר :kopfpatsch:

שטויות, אין שום קשר

המחירים מעכשיו יורדים בהדרגה (בצורה מזערית למדי) עד סוף הרבעון השני, שזה החודשים הכי חלשים בענף, וככה זה בכל שנה

מה שכן יכול לקרות זה שבעקבות ההשקה יהיה ביקוש מוגבר והמחירים יעלו

קיצר, אין שום טעם לחכות

^^^^מחזק

פורסם

סבבה נראה בשנה הבאה כבר מי צדק ומי לא :xyxthumbs:

לי לא אכפת להמתין עוד קצת עד פברואר אין לי מה להפסיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים