פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדותויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריקמשהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:configוניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועילאשמח אם משהו יעזור לי בבעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים זה קורה כשאתה לוחץ על clean up או מנקה את המידע האישי שלך.אי אפשר או קשה מאוד לשחזר את מה שהיה שם.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר לא לחצתי על כלום... וגם לא מסומן לי הניקוי האוטומטיזה קרה סתם כך, בלי שום סיבהאני לא מענין לשחזר פשוט שיצתבר המידע מרגע זה למשלוזה לא ממש מגיב החלון נישאר ריקגם בתהליך ההורדה אתה אמור לראות את החלון ומה שיורד.... גם את זה אין
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים תנסה ב OPTIONS בחלק של ה DOWNLOAD לבטל ולאפשר שוב את הסימונים שקשורים להורדות, אולי משהו השתבש.לחילופין תנסה להפעיל אותו ב SAFE MODE:תוסיף-safe-modeלקיצור דרךוזאת גם כדי לשלול בעיות פלאג-אין.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר ניסית את מה שאתה כותב לי וגם ניסיתי להתקין את התוכנה החדשה באנגלית שאולי תתקן משהו שלא ניתגלה ליולא עזר גםהנה השינוי הסופי שעשיתי.... וכך השארתי וניסיתי שוב ולא עוזרלפי מה שסימנתי אמור החלון של ההורדות לקפוץ ולהראות את ההורדה... וזה לא קורה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים התקנה מחדש בד"כ שומרת על ההעדפות, אז ייתכן כי לא השתנה כלום בקטע הזה.אני מציע לך למחוק (או להעביר) את קובץ ההעדפות - prefs.js, (כאשר הדפדפן סגור כמובן). בהפעלה הבאה יווצר קובץ חדש אוטומטית - כמובן שתצטרך להגדיר מחדש דברים.הקובץ נמצא ב:\Documents and Settings\YOU\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.defaultYOU = שם המשתמש שלך ב windows.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר ביצעתי את מה שהצעת לי ולא עוזר, אני מאמין שזה קשור לשינוים שצריך לבצע בתוך ה"קונפיג"אינני יודע אל איזו שורה להגיע ולשנות....אולי משהו שמבין טוב את ה"קונפיג" יכול לעזור..
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים נסה פרופיל חדשכנס לstart-runכתוב שםfirefox.exe -ProfileManagerצור לעצמך פרופיל חדש וטען אותו, מחק את הפרופיל הישן(קח בחשבון שזה יעיף לך את כל ההעדפות, הסקינים והתוספות שמותקנים לך)אני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר טוב העצה האחרונה לא ממש עזרה אבל לא נורא תודה רבה לכולם על העצות פשוט מה שעשיתי זה למחוק את התיקיה של מוזילה שנמצאת ב C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla והפעלתי שוב את פיירפוקס.... והתקנתי שוב את התוספים ואת הסימניות העיקר שמנהל ההורדות עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.