עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת מארז

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

570

פורסם

אפילו לא נכנסתי לקישור של ה-TT ואני כבר מבטיח לך שה-570 עדיף מכל בחינה.

פורסם
  • מחבר

למה כל כך חד וחלק לקחת 570 ?

מאיזה בחינה הוא יותר טוב על ה Thermaltake ?

פורסם

למה כל כך חד וחלק לקחת 570 ?

מאיזה בחינה הוא יותר טוב על ה Thermaltake ?

ל TT יש נטייה לעשות מארזים שנראים טוב אבל בזה נגמרת ההשקעה שלהם. הגיגהביט יותר אייכתי (קירור ואייכות החומר)

פורסם

וגם מאוורר טוב יותר.

מה שכן, אפשר לקחת ANTEC P180 או COOLERMASTER STACKER 810 שטובים ממנו בתוספת מחיר קטנה, שניהם עולים כ - 950 ש"ח והמחיר הכי זול שמצאתי ל - AURORA 570 הוא 860 ש"ח.

פורסם

וגם מאוורר טוב יותר.

מה שכן, אפשר לקחת ANTEC P180 או COOLERMASTER STACKER 810 שטובים ממנו בתוספת מחיר קטנה, שניהם עולים כ - 950 ש"ח והמחיר הכי זול שמצאתי ל - AURORA 570 הוא 860 ש"ח.

קשה למצוא בארץ את הדגם הטוב של הP180. וגם ההבדל בינהם הוא רק קצת יותר שקט.

לגבי ה810 אחלה מארז.

פורסם

לא ממש הבנתי מהם ההבדלים בין הדגמים החדש והישן של ה - P180.

פורסם

לא ממש הבנתי מהם ההבדלים בין הדגמים החדש והישן של ה - P180.

יש לו הרבה פאקים. קיצור אל תיקנה אותו (עזוב שהאיוורור שלו על הפנים)

פורסם

חחח...

אין לי כסף לקנות אותו, חוץ מזה אני מרוצה מה - 6919 בינתיים.

בעתיד אולי 810 אם לא יהיה משהו יותר משתלם....

פורסם
  • מחבר

ל TT יש נטייה לעשות מארזים שנראים טוב אבל בזה נגמרת ההשקעה שלהם. הגיגהביט יותר אייכתי (קירור ואייכות החומר)

אבל גם TT הוא כולו מאלומיניום וגם לא יש 2 מאווררים גדולים ו2 קטנים אז מה בדיוק ההבדל?

ובכלל אהבתי מאוד את העיצוב של TT האם האיכות של 570 ממש הרבה יותר טובה או שההבדל די קטן ואני לא ארגיש את זה?

פורסם

ה-TT בשחור הוא לא מאלומיניום

רק הפאנל הקדמי מאלומיניום (וזה לא אומר כלום)

פורסם
  • מחבר

ה-TT בשחור הוא לא מאלומיניום

רק הפאנל הקדמי מאלומיניום (וזה לא אומר כלום)

אז אם אני אקנה את הכסוף שהוא כן מאלומינים אז זה הישנה טת התמונה ? בואו תגלו במה באמת ה-570 עולה על ה-TT ?

פורסם

טוב תראה הוא דיי כבד. יש לו קצת בעיה עם הקליפסים של ה PCI.

אבל חוץ מזה מדובר במארז מצויין אייכות בנייה טובה מאו סירקולציה מצויינת הרבה מקום (אפשר לארגן קירור מים אם זה חשוב לך). והכי חשוב הוא נראה מצויין.

אם לא הבנת דיברתי על ה VA8000BWS תיקח אותו במקום ה 570.

עד עכשיו חשבתי שמדובר במארז עלוב, אבל מסתבר שטעיתי עכשיו בדקתי ומדובר באחד המארזים היותר טובים. קיצור אם אתה חושב שהוא נראה יותר טוב מה 570 קח אותו (ואם לא מפריע לך שהוא מאוד כבד).

פורסם
  • מחבר

טוב תראה הוא דיי כבד. יש לו קצת בעיה עם הקליפסים של ה PCI.

אבל חוץ מזה מדובר במארז מצויין אייכות בנייה טובה מאו סירקולציה מצויינת הרבה מקום (אפשר לארגן קירור מים אם זה חשוב לך). והכי חשוב הוא נראה מצויין.

אם לא הבנת דיברתי על ה VA8000BWS תיקח אותו במקום ה 570.

עד עכשיו חשבתי שמדובר במארז עלוב, אבל מסתבר שטעיתי עכשיו בדקתי ומדובר באחד המארזים היותר טובים. קיצור אם אתה חושב שהוא נראה יותר טוב מה 570 קח אותו (ואם לא מפריע לך שהוא מאוד כבד).

כן כן דיברתי על Thermaltake VA8000 BWS יש גם בשחור שרק החלק הקדמי מאלומינים ויש ת' סילבר שכולו מאלומיניום, אז אני רוצה לקחת את הסילבר

בהתחלה נדלקתי על ה-570 אבל כשראיתי את ה-VA8000 BWS אז הוא נראה לי רציני יותר, גם הדלת שב-570 מפריע לי , צריך כל הזמן לפתוח ולסגור

אבל תגיד ה-VA8000 BWS לא פחות טוב בנתונים טכניים ובאיכות מה-570 ?

וכבד התכוונת למשקל ? איך זה אמור להפריע לי ? הרי הוא יעמוד באופן קבוע

בהתחלה על איזה דגם של TT חשבת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים