פורסם 2006 בנובמבר 2618 שנים שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה.יש דרך לתקן את זה?
פורסם 2006 בנובמבר 2618 שנים מחבר יש לי ווינדוס ויסטה וזה לא עובד ההתקנה של הפאץ'.. חוץ מזה ממה שקראתי הפאץ' רק למולטי פלייר אז לא התאמצתי להתקין בכלל.זה בעיית קריסה בשטח מסויים שיש שם כמה מרוצים ממש מדכא.
פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים יש לי ווינדוס ויסטה וזה לא עובד ההתקנה של הפאץ'.. אז תעיף אותה ותחזור ל-XP
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים מחבר אז תעיף אותה ותחזור ל-XP למה למען השם אני אפרמט ואחזור לXP פרימיטיב בשביל משחק סוג ב'? הסיבה היחידה שאנ ירוצה לתקן כי גמרתי 44 אחוז מהמשחק ואני רוצה לדעת מה קורה בסוף...
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים אני לא רוצה לשנות את נושא הדיון אבל אני פשוט לא רוצה לפתוח חדש...הרגע סימתי את המשחק ואני רוצה לשחק עם המכונית של הבוס האחרון אבל למרות שניצחתי אותו וגמרתי את המשחק אני לא מקבל אותהאגב הCREW במשחק כל כך חסרי תועלת
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים אני לא רוצה לשנות את נושא הדיון אבל אני פשוט לא רוצה לפתוח חדש...הרגע סימתי את המשחק ואני רוצה לשחק עם המכונית של הבוס האחרון אבל למרות שניצחתי אותו וגמרתי את המשחק אני לא מקבל אותהאגב הCREW במשחק כל כך חסרי תועלתלך ל QUICK RACE היא שם
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים לך ל QUICK RACE היא שם תודה! OMFG הדבר הזה מהיר אן לי מושג אך ניצחתי את זה אן שום דרך לשחק בה במצב קרירה?
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים למה למען השם אני אפרמט ואחזור לXP פרימיטיב בשביל משחק סוג ב'? הסיבה היחידה שאנ ירוצה לתקן כי גמרתי 44 אחוז מהמשחק ואני רוצה לדעת מה קורה בסוף..."פרימיטיב"?? - עד לפני כמה שבועות היא הייתה האופציה הכי חדשה למשתמשי ווינדוס..כנראה שאין עדיין תמיכה טובה במשחק הזה לויסטהמקסימום תשאל מישהו שסיים ת'משחק מה קורה בסוף.. ;D
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים חחחחחח אני גם ב-40%.. ומה כל כך עולם אחר בויסטה? שהיא כבדה יותר? עיצוב יפה יותר?
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר נתחיל מזה שזה מזהה לך את כל הדרייברים הכל. נמשיך ביציבות וממשק מאוד נוח, עזוב AERO אני לא משתמש בזה אני מתככון לממשק עצמו הנייווט בתוך התיקיות כל האשפים למיניהם מאוד נוח
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים דבר ראשון רק למתחילים ומשתמשים לא מנוסים חשוב הזיהוי דרייברים הזה - משתמש מנוסה ממילא כל הזמן יעדכן אותם וידע איזה דרייברים הוא בדיוק צריך ככה שכרגע זה לא מה שיגרום לי לשדרג לויסטה.בכל מקרה אני מחכה לשמוע כמה משאבים היא זוללת ביחס ל-XP ואז נחשוב עליה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.