פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים היי שלום לכולם :] אני לומד בבצפר C# אבל בכלל לא מבין את החומר ): אז אם יש למישהו איזה מדריך טוב טוב שיוכל להבהיר לי את הדברים טוב יותר אני אשמח. אנחנו משתמשים בבצפר בתוכנה: Microsoft Visual c# Express בקונסול אפליקיישן. וקיבלתי היום שיעורים ואין לי ממש מושג איך לעשות אז אם מישהו יוכל לפתור לי אותם ולהסביר עם דרך פשוטה איך הוא פתר אני אודה לו מאוד מאוד. הנה השאלות מהמחברת: 1. מה יהיה המשתנה X בסוף קטע התוכנית (חובה להיעזר בטבלת מעקב). Int x,y,zx=4; y=6; z=2if(x>y)x=x+1;elsex=x+yif(x>z)1x=x+2;elsex=x+z;Console.WriteLine(x); 2. כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ומבצעת: א.אם המספר שלילי(כלומר המספר קטן מ-0) התוכנית תהפוך אותו לחיובי. ב.הדפסת סכום ספרות המספר. ג.הדפסת מכפלת ספרות המספר כול זאת בתנאי שהמספר הוא דו ספרתי.אם לא התוכנית תדפיס הודעה בהתאם. 3. כתוב תוכנית הקולטת שני שלמים x,y ומבצעת אם x>y התוכנית תחליף בין ערכי X ו Y. זהו אלה הש.ב שלי למחר להגשה בבבקשה תעזרו לי חברים. אני עמוס בעוד מקצועות ואני כבר לא יודע על מה להשתלט קודם. אז בבקשה..אודה מאוד מאוד למי שיעזור לי בשיעורים בתודה מראש,אור.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אתם לא מתים על האנשים האלה שבאים בקטע של "יו, אתם חייבים לפתור לי את התרגילים למחר כי אין לי מושג מה עושים בכלל"?אנחנו לא כאן בשביל לפתור לך את השאלות.תגיד לנו איפה אתה נתקע.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שמע, כולנו עסוקים. אתה בעצם לא מבקש שנעזור לך, אלא שנפתור לך אותם ומוסיף בנימוס "ושיהיה זריז". ונעזוב את העובדה שאם נפתור לך אותם אתה לא תלמד מזה.אז תגיד לנו במה נתקעת, או שתעלה לכאן את מה שניסית ונעזור לך. הדברים שאתה מבקש פשוטים, אבל כמו ששניצל אמר זהו לא פורום "אני צריך שתפתרו לי עבודה" אלא מקום שבו נוכל לעזור *לך* לפתור אותן וללמוד מזה.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר צודקים הנה אני יגיד במה נתקעתיכתוב תוכנית הקולטת שני שלמים x,y ומבצעת אם x>y התוכנית תחליף בין ערכי X ו Y.int x,y if x>yופה אני לא יודע להמשיך..איזה פקודה זה :"להחליף בין ערכי X ו Y.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לא קראתי הרבהאבל לפי ההודעה האחרונה פשוט תשתמש בעוד משתנה TEMPtemp=xx=yy=temp
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים הדרך הכי פשוטה היא בעזרת משתנה עזר:int x,y,temptemp = x;x = y;y = temp;עריכה: לא ראיתי שבזמן שהגבתי מישהו אחר כבר הציע את הפתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.