עבור לתוכן

עזרה דחופה מאוד ?!

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלות בC שיעורי בית ואני לא יודע לבצע אותן תודה רבה לכל העוזרים

1.קלטו מספר נתוני קלט. הנתון הראשון מורה את מספר הנתונים הנמצאים אחריו. קלוט סכם וחשב ממוצע של כל הנתונים הנמצאים אחרי הנתון הראשון הדפס את הממוצע

2.קלוט 100 מספרים והדפס כמה מהם שליליים וסכומם,כמה מהם חיוביים וסכומם וכמה מהם שווים לאפס

3.קלוט 20 מספרים שלמים. מצא והדפס את המספר הסידורי של בעל הערך הקטן מכולם

4.קלוט 20 מספרים שלמים מצא והדפס את הגדול ואת השני בגודלו

5. קלוט מספר שלם לא שלילי והדפס את העצרת של המספר שים לב לטיפוס המשתנה שיכיל את העצרת של המספר

תודה רבה רבה לכל העוזרים אני צריך את התוכניות של מה שרשום פו מי שרושם פשוט מציל אותי תודה :s07::bash: :'(

פורסם

מה אתה כן יודע ב-C? מה אתה מכיר? שנוכל להתבסס על זה.

כי אני אישית לא מתכוון סתם "לכתוב לך את התוכניות" של שיעורי הבית. אבל לעזור - בכיף ;)

אם הכוונה שלך היתה שמישהו יעשה בשבילך את העבודה, אז.. יש לך בדיוק 222 הודעות בפורום. זה מספר יפה, תשמור עליו :)

פורסם
  • מחבר

הגעתי לפקודת WHILE אני פשוט לא מבין את החומר ולא מצליח לי התוכניות זה כל הזמן ניכנס לי ללולאה אין סופית וכל השיעורים האלה למחר אגב אני במגמה מדעית הנדסית אורט סינגאלובסקי

פורסם

תעלה לכאן את התוכנית שלך, ונגיד לך איפה יש לך טעות.

פורסם

מה כזה פאקינג דחוף? אפשר לחשוב שבני סלע עומד מאחוריך

פורסם
  • מחבר

זו הבעיה אני לא יודע לכתוב אותם אני שעתיים מנסה את הראשון עד שחשבתי שסיימתי אז נידפק התוכנה וניכנסה ללולאה אין סופית ואני מישתמש בבורלנד C והדרך היחידה הייתה לעשות ריסט ועכשיו נימחקה לי התוכנית

תאמין לי המורה שלי משה חצקל יותר גרוע מבני סלע הוא אונס אותך בציון אבל אונס אונס

פורסם
  • מחבר

היא נימחקה לי בזמן ההפעלה מחדש :'( ישבתי עליה איזה שעתיים והיא נמחקה :'( :s07:

פורסם

מה כזה פאקינג דחוף? אפשר לחשוב שבני סלע עומד מאחוריך

:lol:

סתם לידע כללי, אם התוכנה נתקעה לך בדוס, אתה יכול ללחוץ CTRL+C ולעצור אותה. אם זה בווינדוס, אתה לוחץ CTRL+ALT+DEL, כמו בכל תוכנה.

בכל מקרה, בפעם השנייה זה ייקח הרבה פחות משעתיים ;)

אתה אפילו לא צריך לקמפל - רק תכתוב את הקוד בכלליות, שנראה שאתה רציני.

פורסם
  • מחבר
flaot n,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l
clrscr
n=10;
while(n<=10)
printf("b=");
scanf("%f",b);

ומפה אני לא יודע להמשיך זה הניסיון של התוכנית הראשונה

פורסם

מספיק לקרוא את השורה הראשונה כדי לראות שזה לא נכון. אין צורך בכל כך הרבה משתנים.

לא הבנתי גם את הקשר של המספר 10 (שהצבת ב n ) לתרגיל. אולי תנסה להסביר את מה שהתכוונת לעשות.

בעיקרון מה שאתה צריך לעשות הוא לקלוט מספר למשתנה (למשל n) ואז בעזרת לולאה לקלוט n מספרים, ולהוסיף כל מספר שנקלט למשתנה המחזיק את הסכום הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני עושה את זה?

פורסם

אתה מכיר את לולאת for?

תראה אני לא רוצה לפתור לך את התרגיל, תנסה להעזר במה שאמרתי לך ותעלה לכאן את מה שניסית.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר מה זה לולאת פור אולי אני ירשים את המורה

פורסם

flaot n,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l
clrscr
n=10;
while(n<=10)
printf("b=");
scanf("%f",b);

ומפה אני לא יודע להמשיך זה הניסיון של התוכנית הראשונה

זה כל הקוד?

בכל מקרה, שכחתי כבר את כל מה שלמדתי בC, אבל אם זה כל הקוד אז זה די ברור שזאת לולאה אינסופית, שום דבר לא משנה את הערך של N..

לא שזה קשור, אבל לא אמורים לשים '&' לפני בחירת המשתנה בפקודת scanf?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים