עבור לתוכן

מישהו התקין ווינדוס ויסטה על פנטיום 3?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רציני אחי התקנת זה רץ טוב? הפעלת את התלת מימד? ואיך הוא יחסית כבד כבד או שאפשר לעבוד איתו

• תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ווינדוס 98 הווינדוס הכי מגעיל שיש אני לא יודע איך אנשים משתמשים בו

מה זה ווינדוס מגעיל? אתה חושב שמערכת הפעלה זה כמו משחק?

מצחיק אותי כל אלה שרצים להתקין מהר את הויסטה כאילו שזה איזה PES 7 או משהו.

פורסם

זה שרוצים להתקין מהר את הוינדוס ויסטה זה בגלל שרוצים כבר יציבות,אבטחה,ממש חדש,DX10...

לפני איזה חצי שנה התקנתי וינדוס 98 SE על איזה מחשב ישן וניסיתי להסתכל קצת על הוינדוס הזה.

לא ממש הבנתי איך פעם אנשים עבדו על כזה דבר באופן קבוע.

פורסם

אנשים היום עובדים גם עם DOS 5 - וזה לא רע בכלל

אין שום סיבה נראית לעין להתקין ויסטה - למעט אופנה

והכי חשוב זה לדעת להתאים מערכת הפעלה לספציפיקציות של המחשב. זה מטומטם להתקין XP על 286 - לדוגמא...

DX10 - זו פיקציה (ואתם תראו את זה כשDX10 ייצא לXP )

וחסטה פוגע בביצועי המחשב, קל לראות שמיקרוסופט עשו עבודה גרועה רק בהצצה התנאי המינימום של מ"ה

נ.ב.

פנטיום 3 שדיברתי עליו לא הסכים להריץ סביבת 3D

פורסם

vista בכלל עובד על פינטיום 3 :|

פורסם

זה שרוצים להתקין מהר את הוינדוס ויסטה זה בגלל שרוצים כבר יציבות,אבטחה,ממש חדש,DX10...

לפני איזה חצי שנה התקנתי וינדוס 98 SE על איזה מחשב ישן וניסיתי להסתכל קצת על הוינדוס הזה.

לא ממש הבנתי איך פעם אנשים עבדו על כזה דבר באופן קבוע.

הצחקת אותי

99% מהאנשים שהתקינו ויסטא התקינו רק בשביל העי קענדיז

פורסם

תשמע,

אמור לצאת ה HOME BASIC הוא אמור לרוץ על המחשב שלך ברמה סבירה עד נמוכה.

תשכח מכל הקטע של התלת מימד-כי אין לך סיכוי להריץ אותו.

אני מניח שראית את ההגדרות מינימום שלהם אם אתה רוצה את כל האפקטים הוויזואליים שלהם.

לדעתי גם זה לא ממש פרקטי להתקין את ה HOME BASIC כי אני חושב שהוא לא שונה צ XP בהרבה אך כבד מ XP בהרבה...

כך שזו החלטה שלך. :)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקין את גירסת הום פירמיום שהיא יחסית גירסה קלה והיא כוללת את התלת מימד וראיתי שהדרישות המינמליות להפעיל את ההום פרימיום היא פנטיום 3 800 מגה הרץ שאת זה יש לי זיכרון 512 זה גם יש לי כרטיס מסך שתומך בדיירקט איקס 9 שזה גם יש לי ומקום םנוי גם יש לי אז למה שהמחשב שלי לא יפעיל את התלת מימד זה יותר קשור לכרטיס מסך מאשר למעבד

פורסם

הדרישות המינימליות אומרות שאתה יכול להפעיל את ויסטא, הם לא כתבו כלום על עבודה בצורה סבירה...

פורסם
  • מחבר

אבל את התלת מימד אני יכול להפעיל לגלוש באינטרנט אני יכול לגלוש אני לא מתכוון להריץ מלא תוכנות כבדות על הווינודס דברים פשוטים

פורסם

אבל את התלת מימד אני יכול להפעיל לגלוש באינטרנט אני יכול לגלוש אני לא מתכוון להריץ מלא תוכנות כבדות על הווינודס דברים פשוטים

זה יעבוד לך בצורה איטית ובלתי נסבלת גם עם home basic

אבל אתה מסרב להקשיב...

תהנה...

פורסם

עזבו שטויות...Vista זה בלוף אחד ענק...

יצא 95 והיה מלא באגים אז הוציאו 98 והיה מלא באגים

אז יצא Win ME והיה כישלון גמור, החליטו לחזור ל-98 ולעשות גרסה שנייה (SE)

יצא סביר מינוס... הוציאו win2000 וראו שהוא יציב (לפעמים) שיפרו אותו ל-XP. (בדומה ל-SE)

XP יצא בסדר ועם העדכונים נהיה אמין ויציב יותר (לראשונה MS החליטו להשקיע זמן בתיקון הבעיות במערכת ההפעלה)

אז הוציאו את XP 64 bit שהשלים את הבעיה שהגבילה את המשתמשים ל-4 גי'גה זיכרון.

מיד לאחר מכן הבינו MS איזו טעות עשו ומהר התחילו לעבוד על מערכת הפעלה חדשה+הכריזו על DX10... כמובן שכאן הגיע הטריק!

MS הגבילו את המשתמשים שלהם! "רוצים טכנולוגיה מתקדמת יותר? אין בעיה, תצטרכו לקנות VISTA!!! כי XP לא יתמוך ב-DX10..."

הרי לכל הזקנים ביינינו, מתי לאחרונה הייתה בעיה להתקין DX כלשהו על מערכת הפעלה כזו או אחרת? אם אני לא טועה אפילו DX8 יצא לחלונות 95... ו-DX9 יצא לחלונות 98!

היום XP זו מערכת הפעלה מושלמת... אין איתה שום בעיה וכל בעיה שתתעורר זה כי מיקרוסופט השתמשה בכוח המונופול שלה לרעה - כמו תמיד. (אני לא מדבר על אנשים שקנו מערכות Low end או כאלה שלא יודעים להשתמש במחשב ושוברים אותו כל שני וחמישי).

פורסם

פול אלן בעצמו אמר ואני מצטט : "המתחרה הגדולה ביותר של ויסטה היא חלונות XP " ... אז תבינו מה שתבינו

ולגבי הP3 - חבר המחשב שלך חלש באופן יחסי וזה שרשמו מינימום מעבד וכו ... זה רק לפרוטוקול, הרצתי על מערכת דומה חלונות 98 ו -XP לדעתי XP רץ סבבה לגמרי על המחשב שלך אם תוריד את הההגדרות לביצועים מקסימליים על חשבון הגרפיקה, אם אתה רוצה להתקין וויסטה ולהתבאס .... זכותך, אני אבל מציע לך לשים חתיכת זיכרון לפני ... כדי שלפחות המסך פתיחה יעלה ..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי

You must make the following changes before installing Windows

This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer.

The compatibility report will be saved to the current Windows desktop.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים