עבור לתוכן

?Thermaltake Soprano VB1000BWS?- איך הוא?

Featured Replies

פורסם

בהתחלה כבר הזמנתי את הHEC ב240, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר ולקחת מארז נורמלי כמו שצריך...

רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, שווה את הכסף? וצריך להוסיף מאוורר או שהוא מגיע כמו שצריך?

פורסם

מארז נחמד,ממש לא שווה את המחיר שלוקחים עליו ולא איכותי יותר מדי.

מה התקציב הסופי שחשבת עליו?

פורסם
  • מחבר

מארז נחמד,ממש לא שווה את המחיר שלוקחים עליו ולא איכותי יותר מדי.

מה התקציב הסופי שחשבת עליו?

כעיקרון חשבתי להשקיע פשוט עוד 200 ש"ח במארז, הHEC פלוס שני מאווררים יוצא נגיד 280.... אז עד 450-480 יש משהו יותר טוב להשיג?

פשוט הסופרנו נמצא בKSP ואני קונה משם את כל המפרט, אז עכשיו להתחיל להביא מארז מחנות אחרת..... :nixweiss:

אלא אם יש מארז באותו מחיר בהבדל משמעותי ששוה את הטרחה....

פורסם

GB טריטון יש לך בסביבות ה-370.

אם אתה חייב חייב מ-KSP היתי לוקח דווקא את אחד הציפטקים ומחליף להם מאוררים.

פורסם
  • מחבר

GB טריטון יש לך בסביבות ה-370.

אם אתה חייב חייב מ-KSP היתי לוקח דווקא את אחד הציפטקים ומחליף להם מאוררים.

קראתי עכשיו ביקורות על המארז, כעיקרון החסרונות היחדים שעלו מהביקורת זה שהנעילה של הפאנל בצד לא מי יודע מה, הפאנל הקידמי עשוי מפלסטיק ושקשה לחבר את ההארד דיסק.

נעילה לא ממש אכפת לי, פאנל קידמי... שיהיה, ואני אל מרכיב ת'מחשב...

מה שכן אהבתי במארז זה שהחלון ממש גדול וגם המאוורר האחורי יושב בדיוק על הCPU, אבל בדיוק (:

עריכה: מצאתי אותו בIQPC, קודם כל אין חלון, כבר אין סיכוי שאני אקח.... ואם אני לא טועה אין מאוורר בצד, אני די סגור על הספורנו אלא אם יש משהו ברמה שלו או במחיר שלו יותר טוב.?

ד"א המארז השני שיש בKSP של טרמלטק שעולה גם 460, מה שונה בו? הוא מיועד למחשב וידאו או מחשב מוזיקה? כי יש לו LCD בפאנל הקידמי וכאלה מכוונים...

ואיך הטריטון? יותר טוב מטרמלטק? או שהוא פשוט בערך שווה לו רק ב100 ש"ח פחות?

פורסם

אתה מדבר על ה-SVIKING? יש לי אותו פה לידי.

זה לא שהוא רע,אבל הלוואי והיתי יודע מה שאני יודע היום כשקניתי אותו,אולי היתי קונה משהו עדיף או שהיתי חוסך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על ה-SVIKING? יש לי אותו פה לידי.

זה לא שהוא רע,אבל הלוואי והיתי יודע מה שאני יודע היום כשקניתי אותו,אולי היתי קונה משהו עדיף או שהיתי חוסך הרבה כסף.

אני מדבר על הSoprano

בכל מקרה הזמנתי, והוספתי מאוורר 8 של ZALMAN, מקווה שהמארז טוב P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים