עבור לתוכן

stacker 830 vs lian-li PC-A10

Featured Replies

פורסם

מה לדעתכם יותר טוב, הPC-A10 או הSTACKER 830? בלי להתייחס למחיר, ורק עם מאוררי סטוק [כלומר בלי להוסיף]

אני אישית מעדיף את הPC-A10 בגלל כל הפיצ'רים שלו ואיך שהוא נראה. הכל נראה במארז מתוכנן כראוי.

אז מה אתם חושבים?

פורסם

PC-A10 לדעתי

פורסם

אחלה מארז ה830 אבל יקר אני הייתי הולך על האנמרקס

658353.JPG

פורסם

האינרמקס ממש מרשים

פורסם

קודם כל אתה מודע לעובדה שאתה משווה בין מארז מיד טוואר לפול טוואר נכון?

עכשיו זה דיי פשוט אם אתה צריך את הגודל של הפול טוואר קח את ה 830.

אם מספיק לך מיד קח את A10.

אני התלבטתי הרבה עד שקנתי מארז. ובסוף לקחתי את הA10 מארז מצויין אחד היותר טוב אם לא הכי טוב שיש.

אבל הוא רק מיד. ככה שאם אין לך צורך בפול טוואר אין פה בכלל התלבטות.

המארז פה שהובא מעלי הוא נראה נחמד אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ אבל הוא בעיקר נראה נחמד אבל בזה זה נגמר.

אומנם אתה מקבל איתו ספק כוח אבל זה עדיין לא סיבה מספיק טוב לקנות אותו המאוורים שלו על הפנים וכל הסירקולציה שלו גרועה.

ביוחד לאור העובדה שהוא עולה יותר מידי בארץ הוא צריך לעלות בסביבות ה 60% ממה שעולים ה A10 וה830.

פורסם

הוא עולה 1060 כולל הספק כח 430 של אנמרקס

פורסם
  • מחבר

קודם כל אתה מודע לעובדה שאתה משווה בין מארז מיד טוואר לפול טוואר נכון?

עכשיו זה דיי פשוט אם אתה צריך את הגודל של הפול טוואר קח את ה 830.

אם מספיק לך מיד קח את A10.

אני התלבטתי הרבה עד שקנתי מארז. ובסוף לקחתי את הA10 מארז מצויין אחד היותר טוב אם לא הכי טוב שיש.

אבל הוא רק מיד. ככה שאם אין לך צורך בפול טוואר אין פה בכלל התלבטות.

המארז פה שהובא מעלי הוא נראה נחמד אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ אבל הוא בעיקר נראה נחמד אבל בזה זה נגמר.

אומנם אתה מקבל איתו ספק כוח אבל זה עדיין לא סיבה מספיק טוב לקנות אותו המאוורים שלו על הפנים וכל הסירקולציה שלו גרועה.

ביוחד לאור העובדה שהוא עולה יותר מידי בארץ הוא צריך לעלות בסביבות ה 60% ממה שעולים ה A10 וה830.

אולי הPC-A10 נקרא "MID-TOWER", אבל הוא במימדים של TOWER לדעתי. הוא כמעט משתווה לגודל של הSTACKER 810

פורסם

אחלה מארז ה830 אבל יקר אני הייתי הולך על האנמרקס

658353.JPG

זה רק אני או שהמארז הזה הוא כפיל של ה-TJ06?

לגבי ה-830 וה-A10, אני יותר אוהב את ה-A-10, אבל כשמגיעים לרמות כאלו של מחירים אתה לא תתאכזב מאף מארז [טוב, כמעט] ושניהם מצוינים, לך על מה שאתה יותר אוהב.

לA-10 יש יותר פיצ'רים מגניבים, הבפנוכו שלו הרבה יותר מרשים ובנוי בצורה יותר חכמה [לעומת ה-830 שהבפנוכו שלו לא ממש מיוחד], והוא עשוי מחומרים יותר טובים..

מבחינת גודל זה מארז גדול, עם זה שהוא מידי הוא עדיין במידות מאוד גדולות למידי. ה830 לא גדול ממנו משמעותית, בעיקר ברוחב. [רוחב הכוונה כשמסתכלים על המארז מקדימה, יענו הרוחב של הדלת]

אגב, היום הגיע מלאי גדול מאוד של מארזי ליאן-לי לפנדס, לידיעתכם

הם עוד לא עדכנו את האתר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים