פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים יש לי תיקיה של משחק שפתחתי עם הדמון טולס ואני רוצה למחוק אותה כי המשחק לא עבד..והתיקיה לא רוצה להמחק! מה אני יכול לעשות?הווינדוז אומר לי שיש תוכנית שמשתמשת בזה אבל יצאתי מהכל אפשר לעשות משהו עם זה?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר נו זה מה שעשיתי עשיתי לו ביטול התקן וגם יצאתי מהדמון ושום דבר....בגלל זה אני שואל...
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אתה צריך לוודא שהן לא בשימוש, ואם זה עדיין לא נמחק- סגור את האקספלורר, תפעיל מחדש, ואז תנסה למחוק.אם גם זה לא עוזר, תמחק דרך סייף מוד, יש לווינדוס כאלו פאקיםעד כמה שאני זוכר, יש תוכנות שעושות את זה. אני אחפש בשבילך.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר טוב תודה אבל עזוב איתחלתי מחדש והצלחתי למחוק...אפשר לדעת למה הווינדוז לא נותן למחוק ככה לפעמים?
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים הנה... פעם הבאה שזה קורה פשוט קח את זה http://ccollomb.free.fr/unlocker וזהו
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים טוב תודה אבל עזוב איתחלתי מחדש והצלחתי למחוק...אפשר לדעת למה הווינדוז לא נותן למחוק ככה לפעמים?ה-Windows לא מאפשר מחיקה, שינוי שם או העברה של קובץ או תיקיה שנמצאים בשימוש.אתה פתחת את הקובץ ההוא ב-DTOOLS, הקובץ היה בשימוש ובגלל זה לא הצלחת למחוק את התיקיה שבה נמצא הקובץ.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לא מספיק לסגור את ה-DTOOLS, ה-IMAGE עדיין היה טעון, היית צריך לעשות לו unmount image.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.