עבור לתוכן

המחשב נכבה אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח.

מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה.

מעבד: 2.66GHZ 1MB

לוח אם: ASUS P5VDC-MX

זיכרונות: TWINMOS 533 2*512

*ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.

פורסם

תבדוק את החום של המעבד וגם של הלוח

פורסם

די מוזר

זה קורה לך הרבה או משהו חד פעמי?

פורסם

זה קורה אחרי שלא נגעת הרבה זמן במחשב ?

פורסם

זה קורה אחרי שלא נגעת הרבה זמן במחשב ?

אתה כנראה מתכוון להייבריד מוד או בעיברית נדמה לי מצב שינה או משהו

שהמחשב נכבה כמעט סופית, הHD לא עובד , הCPU נמצא בשינת לילה טוב

המצב הזה כמו קומא , ולפעמים המחשב לא יוצא מזה וצריך לכבות אותו ורק אז להדליק.

אפשרי מאוד שזה המצב אצלו!

פורסם

תיכנס ללוח הבקרה בצריכת חשמל ותשנה את הגדרות אתה כבר תיראה מה רשום שם

פורסם

מוזר מאוד. גם אצלי התופעה הזאת קורה אבל אצלי במצב שונה - באמצע צריבה המחשב נכבה פתאום ואז מה שנשאר דולק זה רק הנורה הירוקה,

ופשוט כל עוד הנורה דולקת אי אפשר להדליק את המחשב. צריך להמתין כמה דקות או להוציא את הכבל מתח.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הרצתי MEMTEST והשארתי אותו איזה כמה שעות דולק. ועכשיו אני באתי לבדוק ורק המנורה הירוקה דולקת.

חשבתי בהתחלה שזה בגלל "מצב שינה" אבל לא "מצב שינה" יש זמן מוגדר. זאת אומרת המחשב נכנס לזה אחרי 20 דקות למשל.

פה המחשב נכנס לזה אחרי זמן משתנה ככה שזה לא קשור למצב שינה.

גם במצב של דוס זה קורה לי. ככה שזה לא נראה לי שזה קשור להגדרות של צריכת החשמל בווינדוס עצמו.

אני אבדוק בצריכת חשמל ואבדוק. אבל מה צריך לבדוק שם? לא יכול להיות שזה בגלל הספק כוח שלא מחזיק את המחשב?

למרות שאין לי הרבה דברים מותקנים בתוך המארז.

בזמן האחרון זה קורה לי הרבה...

פורסם

לא בטוח 100% אבל תנסה להחליף ספק..

פורסם

יש מצב שזה הספק כוח, התחיל החורף והספק לפעמים סובל מעליות וירידות במתחים שגורמים למוות קליני אצלו

פורסם
  • מחבר

אני אחליף ספק ואגיד לכם אם הבעיה חזרה או לא. תודה רבה בנתיים

פורסם

היי,

חשבתי שאני היחיד שזה קורה לו... למעשה אותה הבעיה התחילה לקרות לי חודש אחרי שקניתי את המחשב לפני 3 שנים, ככה שהחליפו לי ספק כוח פעמיים והבעיה נעלמה למשך זמן ארוך.

לפני חודש קניתי ספק רציני וכרטיס גרפי חדש, יומיים לאחר מכן הבעיה חזרה ולא נעלמה יותר, ובסופו של דבר מתברר שגם הלוח וגם הספק גמרו את החיים (ספק חדש של SPIRE).

בכל מקרה, קניתי אל פסק למחשב המחודש שלי משום שההסבר היחיד הוא מבחינתי בעיה חשמלית שנגררה הרבה זמן.

החלטתי להגיב כי גם לי זה קרה בלוח של ASUS (דגם A7N8x Deluxe), ויכול להיות שאם לפני 3 שנים הייתי עומד על כך שיחליפו גם את הלוח, יכול להיות שהוא עדיין היה עובד... אולי.

Let it be a lesson to you all...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים