פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים דרך אגב מה בקשר למארז Codegen 6209 ש-Anandtech בחרו בו לבחירת העורכים במארזים מהסגמנט הזול http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2336&p=12הוא יותר טוב מה-Compucase הנ"ל?
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אם כבר מארז מידי של Compucase אני לא מבין למה לא ממליצים יותר על 6AR6 מאותה סדרה אבל עם שני מאווררי 120 מראש, נראה יפה יותר (לפחות לא נראה מכוער) וחיבורי USB באמצע ולא תקועים אחרי דלת למטה, אלא אם יש לכם ילדים קטנים שתוקעים מקלות לכל חור אפשרי. נסו לחבר אביזר USB או אוזניות ב-6A19 למחשב שנמצא מתחת לשולחן בלי לזחול על הרצפה
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים האמת שאני פשוט מכניסאם זה לא נכנס אני מסובב ומכניס וזה נכנסבלי להתכופף וכו'
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים יש לי בעבודה מחשב DELL עם דלת דומה ששני חיבורי USB שלו כבר הרוסים מלסובב "עד שזה נכנס". מה שבטוח שבסוף זה נכנס
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אם כבר מארז מידי של Compucase אני לא מבין למה לא ממליצים יותר על 6AR6 מאותה סדרה אבל עם שני מאווררי 120 מראש, נראה יפה יותר (לפחות לא נראה מכוער) וחיבורי USB באמצע ולא תקועים אחרי דלת למטה, אלא אם יש לכם ילדים קטנים שתוקעים מקלות לכל חור אפשרי. נסו לחבר אביזר USB או אוזניות ב-6A19 למחשב שנמצא מתחת לשולחן בלי לזחול על הרצפה המארז שלי (גם 6A19) היה על הרצפה. בהתחלה שרציתי לחבר דברים- חיברתי אותם עם הרגל. כן, זה עד כדי כך קל, אני לא מיוחד או משהו.עכשיו הוא על השולחן מטעמי הצטברות אבק ונוחות
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אם כבר מארז מידי של Compucase אני לא מבין למה לא ממליצים יותר על 6AR6 מאותה סדרה אבל עם שני מאווררי 120 מראש, נראה יפה יותר (לפחות לא נראה מכוער) וחיבורי USB באמצע ולא תקועים אחרי דלת למטה, אלא אם יש לכם ילדים קטנים שתוקעים מקלות לכל חור אפשרי. נסו לחבר אביזר USB או אוזניות ב-6A19 למחשב שנמצא מתחת לשולחן בלי לזחול על הרצפה מסכים 100% זו חולשה רצינית בתכנון המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.