עבור לתוכן

מפרט ב-5,000 משחקים

Featured Replies

פורסם

היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי

והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 xD

ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וההבדל יהיה מינורי...ועוד בעיקר רק בגראפיקה ופריימים אז אני כבר מעדיף אחד נחמד ב5 וזהו גמרנו ועוד בקשה קטנה, 1000 או אפילו יותר מצידי RAM..במיוחד במשחקים של היום :bash:

תודה מראש חברייה

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074

לוח אם:

ALBATRON PXP965 ¤791

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1218

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤351

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון:

TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤628

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤233

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤434

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4941

IQPC

פורסם

מצויין :xyxthumbs:

אני אישית הייתי לוקח MAXTOR לא יודע למה אולי SAMSUNG שקטים אבל 2 HD הלכו לי בשבועיים(חדשים).

סתם מניסיון אישי.

פורסם

טוב לגבי ה-HD אני רק שם מה שקראתי שמומלץ באמת עקב השקט. ניסיון אישי אין לי לא עם SM ולא עם MAX אז לשיקולך :silly:

פורסם

מה הקטע עם האלבטרון?

פורסם

מה הבעיה איתו? לוח בדיוק כמו ה-GB רק שמיוצר ע"י אלבטרון.

מעולה ב-OC,תומך מרובעי ליבה.

אם אתה ככ רוצה אתה יכול לקחת את אותו לוח של GB בתוספת של איזה 50 A"ח אבל אני לא רואה סיבה לכך.

פורסם

לי יש MAXTOR במחשב והוא עובד כמו סוס עבודה.

לעומת זאת היו לי 2 ניסיונות רעים עם SAMSUNG איך שפתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד HD הלך הSAMSUNG, הם באמת שקטים אבל נהרסים מהר מידי.

ומה זאת אומרת מה הקטע עם הALBARTON? הוא לוח לכל דבר עולה פחות מGB ובעל אותו צ'יפסט.

פורסם

את רציניים? אתם אשכרה חושבים שזה אותו לוח? |:

זה בכלל לא אותו לוח... גם ה- P5B DLX הוא 965P אז הוא גם אותו דבר?

פורסם

הביאו לך שם אחלה מפרט בתקציב שביקשתה ....אולי רק כדי לקחת הר דיסק אחר כי אני רואה שיש בעיות איתו .....

ובקשר ללוח אם ...הוא אמור להיות בסדר אבל אפשר לקחת GIGABYTE 965P-S3 או DS3 במקומו .....שזה יותר יקר ב קצת..שיקול שלך.

פורסם

את רציניים? אתם אשכרה חושבים שזה אותו לוח? |:

זה בכלל לא אותו לוח... גם ה- P5B DLX הוא 965P אז הוא גם אותו דבר?

מי אמר שזה אותו לוח? אמרנו שזה אותו צ'יפסט בדיוק כמו הצ'יפסט של P5B DLX.

בכל מקרה הוא לוח טוב מאוד בדיוק כמו הGB, עם הפיצ'רים היחודיים לו.

פורסם

זה חרא לוח ואלבטרון בכלל חרא חברה... (יחסית)

תיקח GB 965P S3 ושלום על ישראל.

פורסם

השאלה אם הוא צריך אותו התמיכה ב 4 ליבות מיותרת זה לא שיצא הQX6700 או ה 6600 הוא ירוץ לקנות ועד השידרוג הבא שלו הלוח הזה כבר לא יהיה שווה כלום.

עדיף לחסוך בלוח ובספק.

ולהוסיף עוד סטיק של 1 גיגה. הוא אמר שהוא רוצה לשחק בלי תקיעות וזיכרון זה אחד הגורמים הגדולים לתקיעות.

קיצור קח את המפרט של X מפרט מצויין רק תיקח ספק HEC ולוח 945 ובמקום קח שני סופר אנלט ב1060.

פורסם

זה חרא לוח ואלבטרון בכלל חרא חברה... (יחסית)

תיקח GB 965P S3 ושלום על ישראל.

תפסיק לדבר שטויות ALBARTON אחת החברות הטובות בשוק, אם יש לך משהו נגדה אתה מוזמן לכתוב להם מכתב.

פורסם

אחת החברות בשוק... :bash:

פורסם

שטויות במיץ, תעשה לי טובה הלוחות שלהם איכותיים בדיוק כמו GB.

אם אתה קונה לוח לפי השם ורוצה לשלם יותר על דגם דומה בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים