פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים טוב ההתנסות הראשונה בלינוקס היתה מרובה בהרבה כאב ראש וביום בהיר אחד (זה הרגע ) אינטרנט זהב נתן לי חיבור ללא חייגן (יש לציין לזכותם שהם נתנו לי ללא ויכוחים או איזהשהי הרמת קול ) התקשרתי לפני יומיים וביקשתי מהם - הם אמרו שהם ישקלו את זה ויחזירו לי תשובה לפני כמה דקות התקשרתי אליהם ואיש התמיכה שלהם אמר לי שאני כבר רשום אצלם כמחובר ללא חייגן בדקנו בווינדוס שאכן כך :yelclap: :yelclap: :yelclap: קפצתי לאובנטו וסוף כל סוף יש לי לינוקס עם אינטרנט
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים גם אני הייתי ככה, שמחתי מאוד =] (ברגע שתצטרך להחליף IP אתה תרצה לחזור לחייגן, אתה תתחנן לחזור ) מזתומרת ללא חייגן? ישר שOS עולה המחשב מחובר? כן דורי, קוראים לזה MPLS, זה חיבור של כבלים שמגדיר IP קבוע בד"כ הפינג לאירופה טוב יותר אבל שוב, הIP קבוע ולפעמים יש צורך בלהחליף IP ואין לך את היכולת.. ולכן אני חזרתי לL2TP ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש אפשרות להחליף IP בMPLSלא יודע איך עושים את זה בלינוקס אבל בווינדוס פשוט משנים את הMAC ADD של הכרטיס רשת
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים גם אני הייתי ככה, שמחתי מאוד =] (ברגע שתצטרך להחליף IP אתה תרצה לחזור לחייגן, אתה תתחנן לחזור ) כן דורי, קוראים לזה MPLS, זה חיבור של כבלים שמגדיר IP קבוע בד"כ הפינג לאירופה טוב יותר אבל שוב, הIP קבוע ולפעמים יש צורך בלהחליף IP ואין לך את היכולת.. ולכן אני חזרתי לL2TP ;D רומן?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש אפשרות להחליף IP בMPLSלא יודע איך עושים את זה בלינוקס אבל בווינדוס פשוט משנים את הMAC ADD של הכרטיס רשתWTF? על מה אתה מדבר? Mac address זה קוד ייחודי, בלעדי ובלתי ניתן לשינוי של החומרה הספציפית. בדיוק כמו תעודת זהות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים רומן?מה? חחmac address זוהי כתובת הצרובה על כרטיס הרשת! לא ניתן לשנות כתובת זו!
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים WTF? על מה אתה מדבר? Mac address זה קוד ייחודי, בלעדי ובלתי ניתן לשינוי של החומרה הספציפית. בדיוק כמו תעודת זהות.1.אפשר להחליף IP כשאתה מחובר בMPLS אבל באמת לא משנים MAC קישור2.בעקרון אתה צודק, בת'כלס אפשר לשנות MAC ADDRESS
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים זה בהחלט ניתן לשינוי, ע"י release וגם בלי, זה משתנה כל שבועיים או משהו כזה (היו לי תקופות שהייתי תקוע עם אותו IP במשך חודש ומעלה :-\ )
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אפשר לשנות MAC בלי הרבה בעיות גם MAC של כרטיסי רשת וגם MAC של מודמים ניתן לשנות לצרכים בלתי חוקים שונים ומשונים זה שזה "צרוב" בחומרה, לא אומר שה MAC הצרוב הוא זה שהמכשיר משדר ברשת, הוא משדר מה שתגיד לו לשדר...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני גיליתי את זה בטעות MSI הוציאו עדכון ביוס שאיפס את הMAC ADDRESS של הNV LAN בNEO2 (משהו בסגנון FFFFFFF) כדי לשנות אותו היית צריך לצרוב מחדש את הביוס ולהוסיף nvmac:xxxxxxxxxxxx/ שהאיקסים מציינים את הMAC (הופיעו על מדבקה על הכרטיס רשת )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.