פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני לא יודע מהיכן הנתונים המופרכים האלה חבר, אבל אין בהם שמץ של אמת..תפשפש קצת בביקורות אשר בהן האוברקלקוינג נעשה עם קירור סטנדרטי.. והגיעו הרבה מעבר ל-66 ללא קירור.וכאשר מדובר על קירור חנן התוצאות בכלל מדהימות, (מישה אם אתה קורה את זה שלח לי לינק לפורום ההוא ששלחת לי בקשר למוד וולטג').נ.ב איפה ראית שהגיעו עם הכרטיס ל-400מגההרץ ע"י כך שהורידו את הטבעת?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני עכשיו בעבודה אבל כשאני יחזור הביתה אני יחפש לך את הביקורות הזאת...ובקשר לזיכרונות ...כנ"ל
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים הנה לך,http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=52fa18afa1a0d68dd66d4d7d1eafab5a&threadid=4670
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מתישהו, כחלק אולי מפרויקט על.. אבל לתקופה הקרובה זה לא מתוכנן.נ.ב, מישהו שמע על מוד וולטג' לקופרמיין?נ.ב.ב, למישהו יש ניסיון או יכול לשפוך מעט אור על המעידות של ליבת הקופרמיין במתח גבוה?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מוד וולטז' לליבה הזאת קל מאד למצוא ברשת, חיפוש קטן בגוגל ותמצא מספיק שרטוטים מפוטים על אילו פינים אתה צריך לחבר...
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אחחח...אם היה לי כרטיס כזה ,הייתי מפנק אותו בקירור כזה ;Dוהקירור לזכרונות נראה ממש אחלה,כמה זה מועיל ?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אז אני יעדכן ויוסיף, כי חלון הוסף למארז וקטודה אדומה יפהפיה.. הכל על מנת לחשוף את יופיו של ה-9700.. ;Dספייסר מכסף טהור יתווסף בקרוב.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים שלום חברים, אני מקווה כי עד יום שישי עידכוני ביצועים יגיעו.., ועד אז הנה לכם תמונות של הכרטיס עם החלון והקטודה שהוזכרו.. בימים טובים (התמונות נלקחו בעת מסיבת רשת פרטית של צוות האתר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.