עבור לתוכן

טיזר קטן - תראו מה אנחנו עושים בשבילכם !

Featured Replies

פורסם

לקחנו את זה :

9119962.JPG

והפכנו אותו לזה :

8585065.JPG

ורק בשביל הכיף יש גם את זה :

9328153.JPG

מדריכים וכתבות מקיפות על כל הנעשה בשבועיים האחרונים בקרוב ,

זה כולל 3 מערכות שעשינו עליהן OC רצחני (2 מערכות אינטל ו1 AMD ) ועוד .

• תגובות 119
  • צפיות 11.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממ אתם רק צריכים שני Vantec Tornado מעל הכרטיס מסך ואתם מסודרים..

פורסם
  • מחבר

זה יהיה סטיקי עד פרסום הכתבות והמדריכים .

פורסם

I don't get it, why?

even with LN2 cooling you still won't go far with the Radeon 9700 Pro, the core is already at its max.

פורסם
  • מחבר

I don't get it, why?

even with LN2 cooling you still won't go far with the Radeon 9700 Pro, the core is already at its max.

זה מה שנבדוק - כמה אפשר להגיע איתו , וחוץ מזה זה ללא מאורר !

הסינט של הוולקנו 7+ עושה עבודה מעולה ללא מאורר בכלל .

פורסם

חוץ מזה שהליבה ממש לא בגבול שלה.. ניתן להגיע ל-400 מ"ה בקירור אוויר.

עם LN2 ושינויי מתח אני לא יודע לכמה הכרטיס מסוגל..

פורסם
  • מחבר

לצערי 400 עוד לא הגענו ,אבל אני מקווה שנגיע שבוע הבא

פורסם

I don't get it, why?

אני אדבר כאן בשם אורי ואגיד כי אחת המטרות היותר גדולות כאן מעבר לקירור חזק בהרבה הייתה גם להשיג רמת שקט טובה וגבוהה יותר מהפתרון הרועש יחסית של ג'יגה בייט וזאת ללא איבוד יכולות קירור א אוברקלוקינג, שזה הפלוס הרציני בהיטסינק הזה למשל...

פורסם

לאיפה הגעתם עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אזור ה 380

פורסם

ו על כמה זה היה בהתחלה???

פורסם
  • מחבר

300

פורסם

אתה מודד חום? אם כן עד כמה החום הגיע ו אם הכרטיס עובד טוב ו יציב ב 380?(ו עוד דבר עופר למה אתה לא עונה ל ב ICQ?)

פורסם

שלום חברים,

תחילה אציין כי התמונות שעופר פירסם הינן בגדר הדגמה ראשונית..

כרגע עבדתי על הכרטיס וסידרתי את הסנפירים (Fins) של הכרטיס במרחקים שווים אחד מן השני בצורת מניפה מושלמת..

ואני מתכנן להציב חיישן טמפ' על גב הכרטיס ולהוסיף מאוורר אשר יזרם אוויר בצלעות קירור היישר אל חריצי ההרחבה הפתוחים במארז.

ורק לאחר מכן לבדוק יכולות אוברקלוקינג סופיות, כרגע הכרטיס עובד נפלא ללא כל מאוורר.

נ.ב בוודאי משקל הפיל של הוולקנו 7+ ילחיץ את חלקכם אז אם ככה הרשו לי להרגיעכם, הוא אינו מהווה כל בעיה.

פורסם

אכן, אני בכלל לא הייתי בטוח כי הכרטיס יעמוד בלחץ הכבד שיפעיל עליו הוולקנו 7+ הכבד מהמנחושת, ובהחלט הופתעתי לטובה... אמנם לא לבעלי לב חלש אבל עדיין, זה לא עומד להשבר בשום צורה שהיא. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים