פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים לקחנו את זה : והפכנו אותו לזה : ורק בשביל הכיף יש גם את זה : מדריכים וכתבות מקיפות על כל הנעשה בשבועיים האחרונים בקרוב , זה כולל 3 מערכות שעשינו עליהן OC רצחני (2 מערכות אינטל ו1 AMD ) ועוד .
פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים I don't get it, why?even with LN2 cooling you still won't go far with the Radeon 9700 Pro, the core is already at its max.
פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים מחבר I don't get it, why?even with LN2 cooling you still won't go far with the Radeon 9700 Pro, the core is already at its max.זה מה שנבדוק - כמה אפשר להגיע איתו , וחוץ מזה זה ללא מאורר !הסינט של הוולקנו 7+ עושה עבודה מעולה ללא מאורר בכלל .
פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים חוץ מזה שהליבה ממש לא בגבול שלה.. ניתן להגיע ל-400 מ"ה בקירור אוויר.עם LN2 ושינויי מתח אני לא יודע לכמה הכרטיס מסוגל..
פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים I don't get it, why?even with LN2 cooling you still won't go far with the Radeon 9700 Pro, the core is already at its max.אני אדבר כאן בשם אורי ואגיד כי אחת המטרות היותר גדולות כאן מעבר לקירור חזק בהרבה הייתה גם להשיג רמת שקט טובה וגבוהה יותר מהפתרון הרועש יחסית של ג'יגה בייט וזאת ללא איבוד יכולות קירור א אוברקלוקינג, שזה הפלוס הרציני בהיטסינק הזה למשל...
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים אתה מודד חום? אם כן עד כמה החום הגיע ו אם הכרטיס עובד טוב ו יציב ב 380?(ו עוד דבר עופר למה אתה לא עונה ל ב ICQ?)
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים שלום חברים,תחילה אציין כי התמונות שעופר פירסם הינן בגדר הדגמה ראשונית..כרגע עבדתי על הכרטיס וסידרתי את הסנפירים (Fins) של הכרטיס במרחקים שווים אחד מן השני בצורת מניפה מושלמת..ואני מתכנן להציב חיישן טמפ' על גב הכרטיס ולהוסיף מאוורר אשר יזרם אוויר בצלעות קירור היישר אל חריצי ההרחבה הפתוחים במארז.ורק לאחר מכן לבדוק יכולות אוברקלוקינג סופיות, כרגע הכרטיס עובד נפלא ללא כל מאוורר.נ.ב בוודאי משקל הפיל של הוולקנו 7+ ילחיץ את חלקכם אז אם ככה הרשו לי להרגיעכם, הוא אינו מהווה כל בעיה.
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים אכן, אני בכלל לא הייתי בטוח כי הכרטיס יעמוד בלחץ הכבד שיפעיל עליו הוולקנו 7+ הכבד מהמנחושת, ובהחלט הופתעתי לטובה... אמנם לא לבעלי לב חלש אבל עדיין, זה לא עומד להשבר בשום צורה שהיא. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.