עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים

Featured Replies

פורסם

הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?

פורסם

אם היית כותב את התקציב זה היה עוזר...

פורסם
  • מחבר

אם היית כותב את התקציב זה היה עוזר...

קודם אני רוצה לדעת ברמה העקרונית מה המחשב הנייד הכי קרוב לכזה שיכול להפעיל משחקים ברמה המתקרבת למחשב שולחני. כלומר, האם "מחשב נייד למשחקים" הוא קטגוריה נפרדת ממחשב נייד "רגיל"?

פורסם

יש הבדל עצום בין השניים

מחשב נייד שמתקרב לביצועים של מחשב שולחני זה דבר מאוד יקר והוא מאבד את אפקט ה"נייד" כי הוא שוקל בהתאם

מחשב נייד לא מומלץ למשחקים כי זה גומר את הסוללה וכשאומרים משחקים זה אומר שמתכוונים לשחק בו הרבה והרבה זה הרבה שעות

וככל שהמחשב נייד עובד יותר הסיכויים לבעיות בחומרה שלו גדלים

כי אם תחשוב על זה בנייד אין מרווח בין חלקים וכשזה מתחמם יש סיכוי גדול לשחיקת חומרה ואפילו לחלקים נמסים

לא מומלץ מחשב נייד ספציפי למשחקים

פורסם

מינימום כ-8,000 ש"ח, למחשב נייד בסיסי אשר יתחיל להריץ משחקים כמו PC שעולה בערך חצי מחיר.

פורסם

NEMESIS, בוא לא נגזים. למשל הACER 5684, לא תצליח להרכיב ב4K להרכיב מפרט למחשב כולל באותה רמה.

פורסם

למה לא?

אשר להכניס כפול ליבה עם כרטיס גרפי ברמה דומה ומסך באזור ה4,000 אולי 4.5

פורסם

ומה עם 2 ג'יגה זכרון? אני ניסיתי להרכיב ממש לפני כשבוע מחשב דומה, וזה יוצא לפחות 5K. הרי זה לא "כל" כפול ליבה, הוא צריך להיות מבוסס CORE 2 DUO(ההבדל בין המרום לאלנדייל בביצועים לא קיים, בדקתי עם 2 המחשבים) וההבדל בין 5K ל8K הוא לא כל כך גדול כאשר ההשוואה היא בין נייד לנייח.

פורסם

היי היי

ה-GeForce Go 7400 עושה עבודה מאוד מאוד יפה אצלי

פורסם

אוקיי, 5,000 ש"ח כולל מסך למחשב דומה.

3,000 ש"ח (60% יותר) הם עדיין הרבה כסף.

פורסם

מבחינה תקציבית אין ספק שהניידים לא מתחרים בנייחים

פורסם

nemesis גם שכחנו הארד דיסק :smile1:

בוודאי שהפער קיים אבל הוא מצטמצם במהירות, אם לקחת את ההHP שלנו ליאור, אז ב5500 כבר לא יהיה כנראה ניתן למצוא נייח עם אותו מפרט ב60 אחוז זול יותר... וכן, ה7400 מצויין למשחקים, והוא אכן מריץ הכל, ואפילו על הגדרות גבוהות! אבל לרוב לא ברזולוציה של המסך...

פורסם

כן, Carbon אני נאלץ להריץ על Medium כדי להתאים לרזולוציה של המסך ועדיין ירוץ טוב

אבל מצד שני לשחק Carbon בזמן הרצאה משעממת מוות זה אחד הדברים הטובים יותר

פורסם

אני מעדיף FIFA בזמן ההרצאה, אבל זה מושך יותר מדי תשומת לב :)

פורסם

nemesis גם שכחנו הארד דיסק :smile1:

בוודאי שהפער קיים אבל הוא מצטמצם במהירות, אם לקחת את ההHP שלנו ליאור, אז ב5500 כבר לא יהיה כנראה ניתן למצוא נייח עם אותו מפרט ב60 אחוז זול יותר... וכן, ה7400 מצויין למשחקים, והוא אכן מריץ הכל, ואפילו על הגדרות גבוהות! אבל לרוב לא ברזולוציה של המסך...

דווקא חישבתי 5,000 כולל דיסק קשיח ומסך 15" LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים