עבור לתוכן

מה תעשו כשזה יגמר...?

Featured Replies

פורסם

משום מה השיר הזה יצא לי מהמחשב ~!!!!!

כנראה אם לא סוגרים את הבאנר הוא מתחיל לשיר

תגיד תודה לEwingum...

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

לחוויה ניורולוגית ממדרגה ראשונה, בזמן שהפלאש הראשון מנגן, תעביר את העכבר במהירות על הפלאש השני (הבאנר)

פורסם

כן

הבנתי את זה אחרי שכתבתי

אבל בכל זאת מעצבן כמה שהפלאש הזה עושה אותנו אומללים לפרסומות

פורסם

כן, רק הפלאש, בלי קשר לזה שכל כמה ימים אני מקבל או בדואר או עם המנוי של העיתון טפסי לוטו ממולאים כבר, עם גלויות מעוצבות למשעי, ולא משנה לאן אני מזפזפ בטלביזיה, אז מופיעים לי כל מיני שחקני בורגנים עם יכולת משחק (לפחות בפרסומות) של קוף בבון ממוצע (+-) ומבצעים כל מיני עוויות עם הידיים. איפה הילד עם החסכמים כשצריך אותו??? :flushthetoilet:

פורסם

היום עברתי על זה פעמיים בכוונה, רק כדי לשמוע את זה.

לאחר שהרכבתי את המחשב השני שלי, אני כבר לא יכול לשמוע את זה, כי עדיין לא התקנתי לו כרטיס קול...

פורסם

כן, רק הפלאש, בלי קשר לזה שכל כמה ימים אני מקבל או בדואר או עם המנוי של העיתון טפסי לוטו ממולאים כבר, עם גלויות מעוצבות למשעי, ולא משנה לאן אני מזפזפ בטלביזיה, אז מופיעים לי כל מיני שחקני בורגנים עם יכולת משחק (לפחות בפרסומות)  של קוף בבון ממוצע (+-) ומבצעים כל מיני עוויות עם הידיים. איפה הילד עם החסכמים כשצריך אותו???  :flushthetoilet:

...ואני עוד חשבתי, שאני האדם היחדי שנרדף על הפרסומות הזאתי. אני הולך מהמחשב לראות טלויזיה, קופצים עלי האלה בשירותים, כמה? חמישים מיליון. אולי אפשר לעשות משהו דומה לזה עם אלה בשירותים(אני מתכוון לדרדרס-גוץ ההוא, ששיחק את העו"ד ברמת-אביב ג'):

החבר שלו מסתכל על הז*ן של חבר שלו ושואל אותו: כמה!????!?!?!?!?

הגוץ: 50 מיקרון!

פורסם

...ואני עוד חשבתי, שאני האדם היחדי שנרדף על הפרסומות הזאתי. אני הולך מהמחשב לראות טלויזיה, קופצים עלי האלה בשירותים, כמה? חמישים מיליון. אולי אפשר לעשות משהו דומה לזה עם אלה בשירותים(אני מתכוון לדרדרס-גוץ ההוא, ששיחק את העו"ד ברמת-אביב ג'):

החבר שלו מסתכל על הז*ן של חבר שלו ושואל אותו: כמה!????!?!?!?!?

הגוץ: 50 מיקרון!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
פורסם

אני וחברים שלי כבר מדברים ככה כל הזמן

מישהו שואל כמה ומיד כולם עונים לו 50 מליון זה כבר אינסטינקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים