פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אי אפשר לשמור את זה איכשהו ?בתור באנר נפרד ?או ....לשמור את הסאונד , עם הבאנר , לשים את זה על הDESKTOP בתור ACTIVEDESKTOP , וברגע שתעבור על שולחן העבודה , תשמע את זה ...אני חושב שאני אעשה את זה .
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר יש רק דבר אחד שיוכל להתחרות עם הבאנר הזה ברמה.... נחשו איזה...(עומר [נדמה לי שזה היית אתה..], כבר בעטת בו בשבילי?)
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים זה המעפן ההוא של IBM .....עם החללית הנוחתתמי חושב על הדברים האלה ?היו צריכים למכור אותו לעמלכים כשהוא היה קטן
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה משגע אותי !!! אני כל הזמן שומע מוזיקה פול ווליום ופתאום אני שומע כמה ?! 50 מליון אררררררררררררררררררר :AR15: :AR15: :AR15: ועוד בכזה רעש !! :bash: :bash: תוריד את זה כבר היום או שתשתיק את זה !!!!!!!!!!!! :AR15: או שתגיד לי איך להשתיק את זה
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אני כבר מכור לזה... לפעמים שאני לבד ויש שקט אני יכול לשמוע אותו אומר "כמה?? 50 מיליון" גם אם הרמקולים סגורים.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר אתה מעדיף ילד אידיוט שצועק "על המיים שמים חסכמים" ?טפו טפו טפו מלח מיים מלח מיים
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אתה מעדיף ילד אידיוט שצועק "על המיים שמים חסכמים" ? טפו טפו טפו מלח מיים מלח מיים הרגת אותי!!!! גדול!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים יש רק משהו אחד שלא הבנתי לגבי הפרסומת על המוטציה:מה זאת אומרת "על המים שמים חסכמים"???אם אני אזרוק חסכם לאסלה, זה אומר ששמתי חסכם על המים?ואם אני אשים אותו בתוך שלולית?רגע, גם בכוס תה זה נחשב???
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר יכול להיות שהוא מסביר בהמשך הפירסומת, אבל אני תמיד מספיק לכבות את הטלוויזיה (mute לא מספיק, כי הוא גם מכוער) בערך אחרי ה: "על המ--".. ואל תשכח שזה בא אליי בהפתעה, והשלט לא תמיד קרוב אליי...
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים בזה אתה צודק :lol: אבל ברצינות איך אני משתיק את הפרסומות הזאת זה משגע אותי בפול ווליום
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים להשתיק?! לעזאזל אסור להשתיק את זה... זה כבר חלק בלתי נפרד מחווית הגלישה, אין כמו "כמה? 50 מיליון" על הבוקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.