פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יש לי משפחה שעכשיו נוסעת ביום שני הקרוב (מחר) ללאס ואגסובסוף החודש לבייגי'ן בסיןעכשיו רציתי לדעת ממי לבקש שיביא לי PS3 וכמה הוא אמור לעלות אני מתכוון רק לגרסת ה60 ג'יגהוהאם הוא מתאים לארץוהאם בכלל יהיה ניתן להשיג אותו בתאריכים האלה?כי לפי מה שהבנתי הPS3 יצא היום אם אנלא טועה?מי שיכול שיענה מהר כי מחר הם כבר טסים ללאס ואגס
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לא יודע אם יש לך ממש סיבה להשיג בגלל ש:* אין למכשיר צ'יפ אבל אם אתה רוצה רק מקוריים זה לא אמור להוות בעיה*תקנו אותי אם אני טועה אבל מוכרים אותו ומוכרים משחקים שאפשר לשחק בהם בחנויות?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים תקנו אותי עם אני מדבר שטויות, אבל אני חושב שלא יצא עדין ב-USA רק ביפן/סין, ואתה לא יכול לקנות משם בגלל שהאזור לא תואם לשלך (כל הקטעים האלה של pal ntcs ) רק בעוד כמה חודשים יצא באירופה- שרק משם זה יתאים לאזור שלנו
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים PAL ו NTSC זה שטויות כי רוב אם לא כל הטלויזיות החדשות תומכות בשני השיטות שידורלגביי חיבורי חשמל ותאימות צריך לבדוק ואני מאמין שגם את זה ניתן לפתורלגביי האזורים של הדיסקים זה כבר אחרת ולזה צריך לשים לב טוב
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר חשבתי שהמכשיר יוצא קודם כל באמריקה וביפןמתי הוא אמרו לצאת בכלל באופן רשמי?ובמרץ הוא מגיע לאירופה ולארץוגם קראתי שהמשחקים יעבדו בכל מכשיר ולא תהיה בעיה של מקום קניית המכשיריש מישהו שיכול לעזור לי בוודאות כי הם טסים מחר ואני רוצה להיות בטוח
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים חשבתי שהמכשיר יוצא קודם כל באמריקה וביפןמתי הוא אמרו לצאת בכלל באופן רשמי?ובמרץ הוא מגיע לאירופה ולארץוגם קראתי שהמשחקים יעבדו בכל מכשיר ולא תהיה בעיה של מקום קניית המכשיריש מישהו שיכול לעזור לי בוודאות כי הם טסים מחר ואני רוצה להיות בטוחכל משחקי פס3 יעבדו לך על כל מכשיר אין הגבלת איזורים .
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר לא נראה לי שזה ישנה כל כךכי נראה לי שהסיכויים להשיג שם PS3 בזמן הזה הוא אפסיכי יצאו אתמול רק 400 אלף יחידות ובטוח שהם כבר אזלואז מה אתם אומרים נראה לכם שאני שייג בבייג'ין בסוף החודש?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כל משחקי פס3 יעבדו לך על כל מכשיר אין הגבלת איזורים . אני די בטוח של-PS3 תהיה נעילת אזורים... עכשיו אני רואה שרשמת משחקי PS3. לאותם משחקים אכן לא תהיה נעילת אזורים אך משחקי PS2 או PS1 יהיו נעולים אזורית בדיוק איך שהם יצאו.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר אני די בטוח של-PS3 תהיה נעילת אזורים... עכשיו אני רואה שרשמת משחקי PS3. לאותם משחקים אכן לא תהיה נעילת אזורים אך משחקי PS2 או PS1 יהיו נעולים אזורית בדיוק איך שהם יצאו.ויש הבדלים באזורי המשחקים של PS2 בין ישראל לבין ארה"ב או יפן?אם כן אז זה לא משתלם בכלל...זה כנ"ל גם לXBOX360?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שחררו בסין 100000 יחידות שאזלו בכמה שעות.לא אפשרי לקנות את המכשיר בארה"ב או יפן ובטח ובטח שלא באירופה.אין לך סיכוי להשיג כרגע ובימים הקרובים מכשיר כזה, אלא אם אתה מוכן לשלם סכומים מטורפים לאנשים עוד יותר מטורפים:http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=ps3&category0=&submitSearch=Searchגם כשייצא בארה"ב, אם לא תעמוד בתור בגשם איזה יומיים ותישן שם בתור עם שק"ש , סביר להניח שלק תגיע לאחד כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.