פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא.אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כןיש וירוסים שיתגלו ע"י אנטיוירוסים מסוימים וע"י אחרים לא ולהפךבכל מקרה אני ממליץ לך על קספרסקי
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר אני אנסה..למרות שזה מוזר שזה קורה רק בקובץ ספיציפי,למרות שבעבר זה קרה בעוד מצבים, כללים לדוגמה תקייה שכל פעם נכנסתי אליה וה-windows explorer קרס
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים הפתרון לזה יכול להיות פשוט ובהחלט לא מדובר בהכרח בוירוס.הווינדוס בנוי כך שהוא מנסה להציג תצוגה מקדימה של כל קובץ מדיה. קובץ ידאו לדוגמא בנוי בצורה מסוימת (לדוגמא התחלה, אמצע, סוף) זה שיש לך 100% מתוכן הקובץ לא אומר בהכרח שהמבנה שלו תקין.כאשר הווינדוס מנסה לקבל מידע על הקובץ הספציפי הזה שאתה מדבר עליו הוא נתקל בבעיה בגלל שככל הנראה מבנה הקובץ לא שלם וקורס.כדי לפתור את הבעיה לך ל Start> Runכתוב cmdבחלון שנפתח כתוב regsvr32 /u shmedia.dllלאחר מכן הבעיה צריכה להפתר.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים למרות שבעבר זה קרה בעוד מצבים, כללים לדוגמה תקייה שכל פעם נכנסתי אליה וה-windows explorer קרס
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שום וירוס שמירוס,בעיה ידועה יחיסת בוינדוז,תעדכן קודקים (XVID או הקודק של הסדרה הזו) או לחלופין ואפילו עדיף ז לכתוב את מה שאמרו 2 הודעות מעלי בRUN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.