עבור לתוכן

windows explorer קורס כל הזמן

Featured Replies

פורסם

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא.

אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task

הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס,

יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

פורסם

אם הבנתי נכון

אולי וירוס גרם לזה - תן בדיקה

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהוירוס לא יתגלה עם האנטי וירוס?

פורסם

כן

יש וירוסים שיתגלו ע"י אנטיוירוסים מסוימים וע"י אחרים לא ולהפך

בכל מקרה אני ממליץ לך על קספרסקי

פורסם

תתקין (או תעדכן) את חבילת K-lite codecs, יעשה לך נפלאות.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה..

למרות שזה מוזר שזה קורה רק בקובץ ספיציפי,

למרות שבעבר זה קרה בעוד מצבים, כללים לדוגמה תקייה שכל פעם נכנסתי אליה וה-windows explorer קרס

פורסם

אז תנסה בנוסף גם אנטיוירוס טוב..

פורסם

הפתרון לזה יכול להיות פשוט ובהחלט לא מדובר בהכרח בוירוס.

הווינדוס בנוי כך שהוא מנסה להציג תצוגה מקדימה של כל קובץ מדיה. קובץ ידאו לדוגמא בנוי בצורה מסוימת (לדוגמא התחלה, אמצע, סוף) זה שיש לך 100% מתוכן הקובץ לא אומר בהכרח שהמבנה שלו תקין.

כאשר הווינדוס מנסה לקבל מידע על הקובץ הספציפי הזה שאתה מדבר עליו הוא נתקל בבעיה בגלל שככל הנראה מבנה הקובץ לא שלם וקורס.

כדי לפתור את הבעיה לך ל Start> Run

כתוב cmd

בחלון שנפתח כתוב regsvr32 /u shmedia.dll

לאחר מכן הבעיה צריכה להפתר.

פורסם

למרות שבעבר זה קרה בעוד מצבים, כללים לדוגמה תקייה שכל פעם נכנסתי אליה וה-windows explorer קרס

פורסם

שום וירוס שמירוס,בעיה ידועה יחיסת בוינדוז,תעדכן קודקים (XVID או הקודק של הסדרה הזו) או לחלופין ואפילו עדיף ז לכתוב את מה שאמרו 2 הודעות מעלי בRUN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים