פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מישהו מכיר את הספק הזה?XCLIO STABLEPOWER 1000Wחיפשתי קצת ביקורות עליו... ללא הצלחה רבה אם מישהו מכיר את החברה או את הדגם הספציפי ויכול לומר לי איך הוא.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תעיין קצת בביקורות בחנויות...(יש לך כמה בnewegg..על הדגמים ה"חלשים").ולמה אתה צריך ספק של 1000W...?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר תעיין קצת בביקורות בחנויות...(יש לך כמה בnewegg..על הדגמים ה"חלשים").ולמה אתה צריך ספק של 1000W...?אני מחפש ביקורת של אתר רציני כמו גוני גורו וכאלה.אני קונה עוד מחשב עכשיו. והוא יצרוך הרבה יותר ממה שהמחשב הנוכחי שלי צורך עכשיו.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים הם מיוצרים ע"י Channel Well Tech אם זה עוזר לךאבל לקנות ספק שהוא לא Zippy/Emacs או PCP&C ב-400$ זה לא הגיוני בעיני
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר הם מיוצרים ע"י Channel Well Tech אם זה עוזר לךאבל לקנות ספק שהוא לא Zippy/Emacs או PCP&C ב-400$ זה לא הגיוני בעיניכן אבל הם כבר עולים כמעט 500$.... וזה עוד 100$ שלא הולכים ברגל... רק אם אני לא אמצא ספק מספיק טוב עד 400$ אני אקח אחד משינהם כננראה PCP&C כי ZIPPY יקרים טילים.אתה ליאור מכיר את החברה הזו?דרך אגב איך הלוחות של ניוודיה 680I יתמכו בCF של R600 או רק SLI?והאם AMD מייצריכים לוחות RD600 שיתמכו בC2D?לא ממש קשור לפה אני יודע.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אני קונה עוד מחשב עכשיו. והוא יצרוך הרבה יותר ממה שהמחשב הנוכחי שלי צורך עכשיו.אתה בטוח בטוח שתצטרך כזאת עוצמה..?כאילו מה תהייה המערכת?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר אתה בטוח בטוח שתצטרך כזאת עוצמה..?כאילו מה תהייה המערכת?אין טעם לדבר באוויר... כשאני אשלים את כל המערכת אז אני אוסיף את הפרט בתור מחשב 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.