פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר התוכנה חינמית לא ? אני חשוב שפירואל חינמי זה לא ממש מספק יש איזשהי המלצה על Outpost Firewall Pro 4.0 ?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים ^^^^אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד פה לא מקבל כסףזון אלרם או סייגט או קספרסקי
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר מה קשור אם מישהו חייב לי משהו או לא חייב לי משהו זאת קהילה וזאת המטרה אם משיהו שואל משהו או מישהו צריך עזרה צריך לעזור לו זה כל הקטע של הפורום והקהילה הזאת או לפחות בכללי אויל אצלכם לא מיסמים את זה בכל זאת תגובה כמו של אחד כמוך פשוט בושה לפורום ופשוט סוגרת למשתמש תדלת בפנים אם תגובה כזאת למה בכלל שהיה פורום תענה לי מה המטרה של הפורום הזה אם הוא לא לעזור אתה חתיכת פרחח זה מה שיש לי להגיד לך
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים לשמור על רמה נאותה של דיון,בבקשה ממכם.המטרה של הפורום הוא אכן לעזור ולהמליץ לאנשים,רק קח בחשבון שיש חוקים גם פה,ואחד מהם אומר שאסור לשלוח שתי הודעות רצופות.הפורום פורה מאוד כמו רוב הפורומים פה באתר רק קח בחשבון שרוב האנשים פה לומדים/עובדים וזו לא העבודה שלהם ולכן צריכים לפעמים לחכות עד שמקבלים תשובה. (למרות שענו לך כבר)
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים א. תלמד להתבטא, ותכיר את החברים הטובים ביותר שיהיו לך - פסיק ונקודה.ב. באמת שאף אחד לא חייב לך כלום, במיוחד בפחות מ-24 שעות. זה לא שאנשים לא רוצים לעזור לך, אלא שעדיין לא יצא להם (בין אם אין להם זמן או ידע בנושא). תזכור גם שיש אנשים שלא נכנסים לפורום הזה כל יום, ויכול לקחת כמה ימים עד שמישהו יענה לך על השאלה.ג. יש סטיקי בנושא אנטיוירוס ופיירוול. קרא אותו.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר מה זה קשור?!!?! תנעלו תנושא אני יבקש כעזרה בפורום אחר... גם ככה הוצתם תחשק במקום לעזוק דוחקים הצידה
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים ^^^לך לפורום אחר אתה לא מאיים פה על אף אחדאנשים מנסים לעזור לך ואתה ככה מתעצבן עליהם?!!!וגם אמרתי לך איזה פיירוואלים מומלצים אם לא שמת לב
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים GOGOMESMES אל תתבאס אנשים כן רוצים לעזור לךתבדוק ת'פיירוולים שהוצעו לךלגבי ה-zone alarm שאני הצעתי יש לה גם גירסאות לא חינמיות ואין מצב שהם לא יתאימו לצרכים שלךwww.zonelabs.com
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים Outpost 4 נשמעת לי אישית הכי מתקדמת בשלב זה. לא ניסיתי אישית אז לא יכול להביע דעה קונקרטית.http://www.agnitum.com/products/outpost/history.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.