עבור לתוכן

צריך המלצה על פירואל טוב

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים

פורסם

zone alarm

פורסם
  • מחבר

התוכנה חינמית לא ? אני חשוב שפירואל חינמי זה לא ממש מספק יש איזשהי המלצה על Outpost Firewall Pro 4.0 ?

פורסם

תנסה מה יש לך להפסיד

גם הגרסה החינמית שלה מעולה

פורסם
  • מחבר

עדין מחכה להמלצות חשבתי שזה פורום פורה אבל בנתים דליל מאוד

פורסם

^^^^

אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד פה לא מקבל כסף

זון אלרם או סייגט או קספרסקי

פורסם
  • מחבר

מה קשור אם מישהו חייב לי משהו או לא חייב לי משהו זאת קהילה וזאת המטרה אם משיהו שואל משהו או מישהו צריך עזרה צריך לעזור לו זה כל הקטע של הפורום והקהילה הזאת או לפחות בכללי אויל אצלכם לא מיסמים את זה בכל זאת תגובה כמו של אחד כמוך פשוט בושה לפורום ופשוט סוגרת למשתמש תדלת בפנים אם תגובה כזאת למה בכלל שהיה פורום תענה לי מה המטרה של הפורום הזה אם הוא לא לעזור אתה חתיכת פרחח זה מה שיש לי להגיד לך

פורסם

לשמור על רמה נאותה של דיון,בבקשה ממכם.

המטרה של הפורום הוא אכן לעזור ולהמליץ לאנשים,רק קח בחשבון שיש חוקים גם פה,ואחד מהם אומר שאסור לשלוח שתי הודעות רצופות.

הפורום פורה מאוד כמו רוב הפורומים פה באתר רק קח בחשבון שרוב האנשים פה לומדים/עובדים וזו לא העבודה שלהם ולכן צריכים לפעמים לחכות עד שמקבלים תשובה. (למרות שענו לך כבר)

פורסם

א. תלמד להתבטא, ותכיר את החברים הטובים ביותר שיהיו לך - פסיק ונקודה.

ב. באמת שאף אחד לא חייב לך כלום, במיוחד בפחות מ-24 שעות. זה לא שאנשים לא רוצים לעזור לך, אלא שעדיין לא יצא להם (בין אם אין להם זמן או ידע בנושא). תזכור גם שיש אנשים שלא נכנסים לפורום הזה כל יום, ויכול לקחת כמה ימים עד שמישהו יענה לך על השאלה.

ג. יש סטיקי בנושא אנטיוירוס ופיירוול. קרא אותו.

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור?!!?! תנעלו תנושא אני יבקש כעזרה בפורום אחר... גם ככה הוצתם תחשק במקום לעזוק דוחקים הצידה

פורסם

^^^

לך לפורום אחר אתה לא מאיים פה על אף אחד

אנשים מנסים לעזור לך ואתה ככה מתעצבן עליהם?!!!

וגם אמרתי לך איזה פיירוואלים מומלצים אם לא שמת לב

פורסם

GOGOMESMES אל תתבאס

אנשים כן רוצים לעזור לך

תבדוק ת'פיירוולים שהוצעו לך

לגבי ה-zone alarm שאני הצעתי יש לה גם גירסאות לא חינמיות ואין מצב שהם לא יתאימו לצרכים שלך

www.zonelabs.com

פורסם

Outpost 4 נשמעת לי אישית הכי מתקדמת בשלב זה. לא ניסיתי אישית אז לא יכול להביע דעה קונקרטית.

http://www.agnitum.com/products/outpost/history.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים