עבור לתוכן

איך מריצים קוד++C\C ב ECLIPSE?

Featured Replies

פורסם

יהיה נחמד אם מישהו שיודע יגלה לכולנו

או מישהו יגלה ויודיע לנו

ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי

הייתי רוצה להתנסות בסביבת עבודה שונה מ VS 2005 עד כמה שהיא נחשבת לטובה

משהו מהקוד הפתוח יכול לספק תחליף טוב יותר... אולי?

פורסם

gvim+gcc?

פורסם
  • מחבר

WTF??

כנראה אני לא הייתי ברור

התכוונתי

http://www.eclipse.org/cdt/

בזה

זה נראה ממש סביבת עבודה והכול

אבל אני לא מצליח ליצור בזה תוכנית של HELLO WORLD

הוא אומר משהו על הINCLUDE'S ואני לא מצליח למצוא פתרון ב HELP או NET

יש סרטון הדגמה שם לאיך להפעיל עם זה את FIREFOX 2 ולקמפל

דיי מגניב יש למדגים פס מטורף

אבל עדיין לא עזר לי

פורסם

משהו מהקוד הפתוח יכול לספק תחליף טוב יותר... אולי?

שאלת, עניתי.

עורך: gvim.

קומפיילר: GCC.

אם אתה נעול על Eclipse, אז אני מצטער ואני לא יכול לענות לך השאלה מאחר ואין לי ניסוי עם הסביבה הזו.

פורסם
  • מחבר

כן אני דיי נעול על ECLIPSE אם פעם כתבת בו משהו, לי היה את העונג שלתכנת בו ב JAVA

אם הוא מקביל ביכולות שלו גם סביבה של C אז זה יהיה פשוט פנטסטי

אבל אין לי דרך לברר כי אלי לא מצליח להפעיל את זה כראוי

ויש לי נסיון עם BORLAND גם ב C לא רע בכלל אבל לא ממש נוח כזה מגיע לדברים גדולים או כשהדיבוג רציני

פורסם

אתה יכול להשתמש ב microsoft visual c. נוח למדי.

פורסם

או DEV-C++ שהוא IDE חינמי לגמרי, תומך windows, שגם מגיע עם ming32 gcc.

אבל אם אתה נעול על ECLIPSE, אולי תשאל שם. בטח יש מישהו שיכול לעזור לך. קהילת ECLIPSE היא גדולה ומגוונת.

פורסם

המרצה שלי הסביר לי בערך איך לנסות ולהתקין את הCDT. אני אנסה ואחזור אלייך.

ד.א. אם אני מצליח אני מוחק את הVS שלי. אתה יודע אם יש WORKBENCH לASP?

פורסם

לא רק זה, צריך גם להתקין CYGWIN (או משהו אחר, לא זוכר בדיוק) כדי שזה יעבוד, האמת שלהתקין את האקליפס הזה זה קוץ בתחת.

פורסם

קוץ בתחת? אתה בסך הכל פורס את זה לתיקייה מסויימת. מה כל כך קשה?

פורסם

כמו שאמרתי אתה צריך להוריד CYGWIN או MINGW - אלו מכילים ממש את הקומפיילרים, הרי CDT או אקליפס הם לא ממש קומפיילירים אלא סביבות פיתוח, ההורדה של הCYGWIN לדוגמא היא הורדה של ג'יגה וזה לדעתי קוץ בתחת, אולי שווה לנסות גם את MINGW אבל אני עייף מידי בשביל זה.

פורסם

גיגה? אתה בטוח?

זה מוריד לי על 7.7KBPS... ואני חשבתי לחכות קצת...

נבדוק את הMIN...

אתה יודע מה ההבדל ביניהם?

פורסם

באמת שלא, וכן הCYGWIN אמור לקחת גיגה - זה בעצם PORT של כול הפקודות של UNIX לwindows , ניסתי רק להוריד חבילות שבאמת צריך כדי לקמפל (gcc,gdb וכו') אבל זה לא הלך טוב.

פורסם

דווקא הצלחתי להוריד, והוא הוריד לי רק 14MB. אחרי הפריסה זה רק 50MB.

אפילו כתבתי כבר HELLO WORLD.

מילים אחרונות VS?(או, האם כדאי לי למחוק את הVS6 המעצבן? יש לו יתרונות על הECLIPSE+CYGWIN?).

חח שמתי את הנתיב של הDEVC במשתני מערכת וזה עבד. שכחתי להוריד את זה(כנראה בגלל השעה, אבל אני לא מתרץ), וחשבתי שזה עובד.

הDEVC עובד עם הMINGW(ככל הנראה). הבעיה היא שהMINGW מגיע לי עם רישא של MINGW ואז הECLIPSE ךא מזהה את כל הMAKEים והGCCים למיניהם.

עדכון: טוב שיעמם לי קצת, אז השוותי את הקבצים בין התיקייה של הDEV C לMINGW שהותקן לי. אני לא יודע אם זה כל כך חכם מכיוון שגיליתי שאלה אותם קבצים. ההבדל היחידי(ששמתי לב אליו) הוא שקיים קובץ בשם make.exe שהוא פשוט העתק של mingw32-make.exe.

הDEV C זה פשוט עבודה בעיניים, הם אפילו לא מחקו משם את הקומפיילר של הJAVA. ביי DEVC.

שוב אני מגיע לשאלה - כדאי למחוק את הVS?

אה, והפתרון הוא:

להתקין ECLIPSE.

להיכנס שם לעזרה->עדכוני תוכנה->מצא והתקן->חפש רכיבים חדשים->סמנו את הראשון->אישור->CDT->סיום. תתקינו את זה.

תסגרו את הECLIPSE.

עכשיו תורידו את ה- MINGW, ותתקינו גם אותו.

תיכנסו לתיקייה שבה התקנתם את הMINGW ותיכנסו שם לתוך התיקייה BIN, ותעתיקו את הmingw32-make לשם make.exe(בידיוק כמו DEVC).

תיכנסו למאפייני המחשב שלי->מתקדם->משתני מערכת->תוסיפו למשתנו PATH(עם ;) את התיקייה BIN ששם נמצא הMAKE.

תפתחו שוב את הECLIPSE. עכשיו הכל טוב.

ללט.

פורסם

הDEV C זה פשוט עבודה בעיניים, הם אפילו לא מחקו משם את הקומפיילר של הJAVA. ביי DEVC.

מה זאת אומרת עבודה בעיניים? אנחנו מדברים על Dev-C++ של bloodshed?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים