פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים שלום חברים!1)האם אפשר לשחק במשחק הזה ברשת או באיפי ישיר גם בלי הדיסק המקורי?2)איך לעזזל מגדילים את אספקת הדלק במשחק תמיד חסר לי דלק וזה מונע ממני להתפתח (כמובן שכבשתי מצבורי דלק אך לא מספיק)?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים 1. שנה לכותרת עניינית יותר(מצטער שגנבתי לכם את העבודה מנהלים)תשובות:1. אם המשחק צרוב ו/או הורד או ירד מהאינטרנט(ווארז), אז תצטרך לקנות סריאל אבל אני לא יודע אם מוכרים2. כל נקודת דלק מספקת מקס' 16 או 18 נקודות.תבדוק שנקודת הדלק מחוברת ל HQ, בשביל לעשות זאת כבוש נקודה אסטרטגית שמשלימה את זה.בקיצור תעשה Tutorial אם לא עשית
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתה יודע שאתה יכול לאבטח נקודות שאתה כובש כן?בונים עליהם את המבנה הבסיסי של החיילים האמריקאים/מהנדסים וזה מוסיף עוד 40% תפוקה.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר אתה מתכוון לבנות את outpost על הדלקים שכבשתי ואז זה מוסיף תפוקה של 40%?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתם מגזימים!אם זה נותן תפוקה נגיד של 5 כשאתה בונה OUTPOST זה עולה ל 8אם זה נותן תפוקה של 16 כשאתה בונה OUTPOST זה נותן 26
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתם מגזימים! אם זה נותן תפוקה נגיד של 5 כשאתה בונה OUTPOST זה עולה ל 8 אם זה נותן תפוקה של 16 כשאתה בונה OUTPOST זה נותן 26 5 -> 8 = שיפור של 60% 16 -> 26 = שיפור של 62.5% סתם לידע הכללי
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים בואנה הסתכלתי על זה לרגע ואמרתי לעצמי, בואנה אני נהייתי מטומטם או שאני הוזה, בחיי.... חשבון!!!!!!!!!!!!!!!!הלו!!!!!!
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר טוב קיצר תודה לכולם על השיעור בחשבון!עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיל את אספקת הדלק תעזור לי להבין איך אנימגדיל את אספקת האנשים רשום לי כל פעם שחסר לי כוח אדםהבנתי שצריך לכבוש שטחים לצורך זה האם זה נכון? כבשתי כמעט את כל המפה, וחסר לי כל הזמן כוח אדםהמחשב הנטפל גוסס ועוד כל פעם מחדש כוחות.......מה עושים?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים קודם כל יש לך הגבלת יחידותלגביי הכוח אדם כמשאב אתה צריך כמה שיותר שטחים ובנוסף אתה יכול לבנות suplay yard (בתקווה שככה רושמים) זה יוריד לך את הכמות כוח אדם שמתבזבזת על יחידות קיימות ולכן יעלה לך את כמות הכוח אדם הפנוייה שמצטברת לך כמשאב
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר אז לפי מה שאני מבין ברגע שאין לי יותר יכולת לכבוש שטחים אני תקוע עם כמות האנשים הנתונה ואין לי דרך אחרת להגדיל את הכמות?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים תמיד יש הגבלה של 75 יחידות זה קודם כלאתה תמיד יכול לייצר יחידות במקום אלו בהושמדו הקצב תלוי בכמות שטחים שיש לך
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים זה אפשרי לשחק ללא סיריאל מקורי דרך אופצית ה"LAN" ותוכנה שמקשרת בינך לבין השחקנים היחידים, אבל זה דורש תאום מראש עם שחקנים.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר טוב חברים אני שמח לבשר לכם שקניתי בפעם השנייה בחיי את המשחק המקוריכמובן הבפעם הראשונה היתה generals zero hourנראה איך יהיה ברשת אני סקרן אם אתם גם אני אדווח לכם......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.