עבור לתוכן

אמולטור ל-PS2?

Featured Replies

פורסם

אני חייב להודות שתכנות הוא לא הקטע החזק שלי אבל אם הטענה שלך הייתה נכונה לחלוטין אז גם הייתה דרך לעקוף את מחסום ה 4 ג'יגה זכרון לכל תוכנה

(נא לשים לב למילה לחלוטין במשפט הקודם אני לא שולל את כל הטענה אני פשוט אומר שזה לא יכול להיות כזה פשוט אם אף אחד לא הצליח לעקוף את המגבלה הזאת)

המעבד PS2 יותר חזק מ 4 ליבות שבקושי יצא לשוק (ומדברים על משהו לפני כמה שנים) לפי מה שאתה אומר.

לא הוא פשוט עובד על מילים באורך 128 ביט שהמעבד מרובע ליבות לא מבין אותן

את אותם הדברים אפשרי לכתוב למעבד 64 ביט מודרני והם יעבדו מהר יותר אבל כתבו אותם ל PS2

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי בדיוק מהו "מחסום ה-4 ג'יגה" שאתה מדבר עליו.

אפשר להשתמש במספרים מעל 4 ג'יגה, באמצעות long long (נקרא גם int64).

יצא לי כבר לעבוד בלינוקס על מחשב 32 ביט, ולא הייתה לי בעיה לעבוד עם קבצים של 17 ג'יגה (הייתי רק צריך להשתמש בסט פונקציות מתאימות).

פורסם

מערכת הפעלה 32 ביט יכולה להקצות מקסימום של 4 ג'יגה זכרון לכל יישום

אין שום קשר לקבצים בגודל 17 ג'יגה

פורסם

אה.

אז במקרה כזה זה די ברור - ההשקעה הדרושה בלאפשר למערכת להקצות יותר מ-4 ג'יגה פשוט גדולה מדי ביחס לצורך (מערכות הפעלה מסויימות אפילו מגבילות את הזכרון של התכנית להרבה פחות מזה - סדר גודל של חצי ג'יגה).

חוץ מזה, מימוש של 64 ביט באמצעות 32 ביט בכל זאת מאט במידה מסויימת את המערכת, ולא מומלץ להאיט את אחד הדברים הקריטיים במערכת (הגישה לזכרון).

פורסם

טוב בוא נסכים בכל מקרה שלדמות משחקים שנכתבו למערכת 128 ביט על מחשב ממוצע בימינו שעובד במוד של 32 ביט זה פשוט לא מעשי?

פורסם

בקיצור בקשר לנושא המקורי PCSX2 לפי מה שראיתי על המחשב שלי היא לא ממש יציבה השאלה היא האם מישהו שיש לו כאן כרטיס high-end יכול לבדוק את זה ולחזור בתשובה לזה?

פורסם

תראו ניסיתי להעלות את BULLY על האימולטור וזה עבד די יופי רק ה INTRO.

בקיצור אם למישהו יש כרטיס מסך חזק אני בטוח שהוא יוכל להריץ אותו טוב.

פורסם

זה לא קשור לכרטיס מסך חזק כל כרטיס שמייצרים בימינו הרבה יותר חזק מהכרטיס של ה PS2

מה שכן הרוחב פס בין הזכרונות של הכרטיס מסך ל GPU מאוד מרשים אבל כנראה שזה לא בעייה כשיש לכרטיס מסך רק 4 MB זכרון...

פורסם

תראו ניסיתי להעלות את BULLY על האימולטור וזה עבד די יופי רק ה INTRO.

בקיצור אם למישהו יש כרטיס מסך חזק אני בטוח שהוא יוכל להריץ אותו טוב.

גם עם כרטיס מסך סופר חזק המשחק לא ירוץ בצורה נורמלית, הבעיה היא במעבד ולא בכרטיס מסך. בקיצור, מי שרוצה לשחק משחקים של PS2/XBOX שיקנה לעצמו קונסולת משחק במקום לחכות עד שתהיה אמולציה מלאה.

פורסם

תגידו כל הקטע הזה של האמולטור,בכלל חוקי?

פורסם

אם יש לך PS2 משלך אז כן

פורסם

אז זהו שזה ממש מפגר.

95 אחוז מהמשתמשים באימולטור הם מורידים.

כאילו אם יש לך PS2 בבית שעובד בצורה נורמלית למה להפיל אותו על מחשב כשזה גרוע?

פורסם

מאותה סיבה שיש לי GBA ועדיין מותקן לי על הפלאפון אמולטור גיימבוי: זה נוח לי

פורסם

כן אבל עדיף לשחק אם כבר בדבר המקור.

בקיצור אם לפותח הת'רד אין PS2(ואני בטוח שאין) אז אם אין לו איזה 7800GS או 7600GT אין לו בדיוק מה לעשות אלא לקנות PS2 שלדעתי הוא גם טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים