עבור לתוכן

אמולטור ל-PS2?

Featured Replies

פורסם

שלום שלום :hi:

תראו אני יודע שהנושא הזה של אמולטורים קיים, לדוגמא התנסתי בין היתר באמולטורים של

NES

SNES

SEGA (נראה לי ג'נסיס)

Nintendo 64

...

שעבדו סבבה לגמרי על מערכות מחשב שלי - למשל הNES עבד על 486, הSNES עבד חלק על P200, הN64 על אט'לון 1900...

כיום יש לי מערכת שלפי דעתי תיהיה מסוגלת לבצע אמולציה של הPS2 (ניתן לראות את המפרט שלי) והשאלה היא האם ישנו אמולטור שהגיע לרמת פיתוח שבה אפשר אשכרה להריץ משחק.

הייתי מעוניין למשל להתנסות בTEKEN שזה משחק שאין את הז'אנר שלו לPC (אלא אם מחשיבים משחקים מ-א-ו-ד ישנים כדוגמת Virtua Fighter 1 או דברים ממש עלובים כמו איזה משהו שהורדתי דמו שלו והיה כל כך על הפנים...)

מה שלא צויין במפרט שלי זה בקר משחק דואל-אנלוג רוטט של SAITEK.

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין לא (לפחות אחד שפועל חלק)

פורסם

דנטה אל תגיד סתם.

יש את PCSX2 שכיום יכול להריץ משחקים אך אם כי בצורה לא מושלמת.

www.pcsx2.net

הבעיה היא שאתה צריך כרטיס מסך של 7800 לפחות לאיזה קצב של 15 פריימים.

אני ממליץ לך פשוט לקנות את הקונסולה, המחיר ירד ל 755 ש"ח לא כולל צ'יפ ולדעתי יותר משתלם לקנות.

פורסם

כמו שאיזה אחד כתב

you must have 128 bit processor to run it in speed better than 30 fps (you can run it now but speed will by about 3-5 fps/s )

פורסם

כמו שאמרתי, לא פועל חלק

ובאמת באתי לכתוב שהאימולטור דורש מחשב עוצמתי, לא יודע למה שכחתי את זה :P

האם ישנו אמולטור שהגיע לרמת פיתוח שבה אפשר אשכרה להריץ משחק.

להריץ כן, אבל אתה לא תהנה ממנו

פורסם

המעבד של ה PS2 הוא 128 ביט ולכן בלתי אפשרי לעשות לו אמולציה מלאה על מחשבי PC שרובם המוחלט עדיין עובדים על 32 ביט אפילו אלה שיש להם תמיכה ב 64 ביט

פורסם

כפול ליבה זה שניים של 64

אולי ישתמשו בזה

דרף אגב מדמה לאקסבוקס יש, קוראים לו מיקרוסופט :lol: :lol:

גם הרבה משחקי 360 הם על ה PC, קצת מבאס, ככה יש פחות יחודיים ל 360

פורסם

זה לא עובד ככה שניים של 64 זה ממש לא 128 ביט

מעבד 64 ביט יכול לעבד מספרים בגודל של 2 בחזקת 64

מעבד 128 ביט יכול לעבד מספרים באורך של 2 בחזקת 128

אם תצרף שני מספרים באורך 2 בחזקת 64 תקבל מספר באורך 2 בחזקת 65 וזה ממש לא מספיק גם אם מעבד כפול ליבה באמת היה יכול לעבד את זה (והוא לא הוא פשוט מעבד שני מספרים באורך 2 בחזקת 64)

עריכה: רק להדגמה מעבד 32 ביט יכול לחשב מספרים עד 4 ג'יגה ואילו מעבד 64 ביט יכול לחשב עד 17,179,869,184 ג'יגה אז כמו שאפשר לראות אתה צריך הרבה יותר משני מעבדי 32 ביט בשביל להגיע למספרים האלה

פורסם

האם ניתן לדמות משניים של 64 אחת של 128

פורסם

אני כבר אמרתי שלא ועוד לפני העריכה הסברתי למה עכשיו תקרא את ההודעה שלי עוד פעם ותבין

פורסם

אז מרובע ליבות

פורסם

מה שאתה אומר אינו מדויק.

יש אפשרות ליצור במעבדי 32 ביט תמיכה מלאכותית ב-64 ביט (קרא קצת על long long)

פורסם

אני יודע שיש דרכים "לעקוף" את זה אבל זה ממש לא מעשי לדמות מעבד 128 ביט על מערכת 32 ביט בזמן אמת פשוט כי המספרים גדולים פי מי יודע כמה

זה כמו שאפשרי לשים על מערכת הפעלה 32 ביט יותר מ 4 ג'יגה זכרון אבל היא לא תוכל להשתמש בזה בבת אחת אלא 4 ג'יגה מאקסימום לכל יישום

אז מרובע ליבות

בוא נגיד לשנייה שה PS2 הוא 64 ביט ומרובע ליבות הוא 32 ביט

מרובע ליבות 32 ביט עדיין יכול לחשב ארבעה מספרים באורך 4 ג'יגה בוא נגיד שהצלחת לגרום לזה להיות מספר של 16 ג'יגה ועוד נחשב את העובדה שמעבד טוב בימינו מהיר פי עשר מהמעבד של ה PS2 אז הגענו ל 160 ג'יגה (למרות שזה ממש לא נכון אבל נעזוב) וזה עדיין לא מתקרב ל 17,179,869,184 גיגה שמעבד 64 ביט מסוגל

נ.ב. אני מצטער שאני עושה את ההשוואה על מעבדי 32 ו 64 ביט במקום על 64 ביט ו 128 ביט אבל אני פשוט לא מצאתי מה בדיוק האורך בג'יגות של מספר 128 ביט

פורסם

מה שזה אומר בעצם שלמעבד אין שום השפעה, רק לכרטיס מסך..

המעבד PS2 יותר חזק מ 4 ליבות שבקושי יצא לשוק (ומדברים על משהו לפני כמה שנים) לפי מה שאתה אומר.

ה PC לוקח בגרפיקה רק בגלל כרטיסי המסך שיש היום.

אז יותר מזה אפילו, למעבד 8 ליבות של סוני 3 אין שום השפעה וה 360 יותר חזק בעצם כי הכ.מסך שלו יותר חזק.

(זה בעצם מה שמיקרוספוט טוענים)

פורסם

Decktor, החישובים שלך פשוט לא נכונים.

באמצעות שני משתנים של 32 ביט אפשר להגיע ל-64 ביט. החישוב שאתה עושה הוא בהנחה שניקח את שני המשתנים ונחבר ביניהם. החישוב הנכון הוא להניח שמשתנה אחד מחזיק את 32 הביט התחתונים, והאחר מחזיק את 32 הביט העליונים, כך שלמעשה שניהם יחד מחזיקים 64 ביט (בדיוק כמו עם long long).

מעשית, פעולה אריתמטית בסיסית על 2 משתני 64 ביט תהפוך לכמה פעולות בסיסיות על 4 משתני 32 ביט (נניח, במקרה של חיבור, אתה צריך לחבר את שני המשתנים התחתונים ואת שני העליונים בנפרד, ורק עוד לטפל בשארית). זה מאט לך את פעולת המחשב, אבל לא באופן דרסטי כמו שטענת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים