עבור לתוכן

צריך את עזרתכם בקשר לספק שקניתי

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב מלפני כמה ימים ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ה 400WEZ-COOL או ה THERMALTAKE PFC 400W

המוכר הדגיש במיוחד את ה PFC ב THERMALTAKE לצערי לא היה שם אנרמקס לכן לקחתי THERMALTAKE

מה יותר טוב?

פורסם

לא מכיר את הספק השני, אבל הספקים של TT גרועים. אני במקומך הייתי מחליף את הספק כמה שיותר מהר (לאחרונה ספק TT הרג לי את המחשב)

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את הספק השני, אבל הספקים של TT גרועים. אני במקומך הייתי מחליף את הספק כמה שיותר מהר (לאחרונה ספק TT הרג לי את המחשב)

אוקיי אבל איזה ספק יותר טוב EZ-COOL או הTT והאם הספק ה TT יהיה טוב ב OC קטנטן מ 1.83 עד ל 2.331 עם כרטיס מסך 7900GS ?

מעבד 6300 לוח 965 S3

2 סטיקים של ג'יגה

פורסם

אתה לא מבין,

ספק זה הרכיב החשוב ביותר במערכת שלך. אם יש לך ספק טוב, המחשב שלך יהייה מוגן ממכות חשמל, מנפילות חשמל ועוד דברים דומים ולא נחמדים.

מנסיון שלי, ספק של TT גם לא הצליח לשרוד נפילות מתח וגם הרג מחשב בגלל מכת חשמל. אם אתה רוצה לחיות עם הסיכון, תשאר עם הספק הזה. אני במקומך הייתי קונה ספק איכותי שיגן על המחשב שלי - בממיוחד על מחשב איכותי כזה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין,

ספק זה הרכיב החשוב ביותר במערכת שלך. אם יש לך ספק טוב, המחשב שלך יהייה מוגן ממכות חשמל, מנפילות חשמל ועוד דברים דומים ולא נחמדים.

מנסיון שלי, ספק של TT גם לא הצליח לשרוד נפילות מתח וגם הרג מחשב בגלל מכת חשמל. אם אתה רוצה לחיות עם הסיכון, תשאר עם הספק הזה. אני במקומך הייתי קונה ספק איכותי שיגן על המחשב שלי - בממיוחד על מחשב איכותי כזה.

כרגע יש לי אחריות לשלוש שנים על הכל כעבור שנה שנתיים אני יחליף לספק איכותי + כרטיס מסך DX 10 עכשיו יותר טוב

פורסם

דבר ראשון, תקרא את חוקי הפורום - לא מצטטים הודעה שמעליך.

דבר שני, עם כל הכבוד לאחריות, מה תעשה אם בגלל תקלה כזאת או אחרת שקשורה לספק ייהרס לך הדיסק הקשיח ואיתו כל המידע? גם את זה האחריות תכסה?

תעשה מה שבראש שלך.

פורסם
  • מחבר

כל 5 חודשים אני עושה פירמוט אאה וגם על הדיסק הקשיח יש אחריות ואין לי מיודע מה מידע על המחשב חוץ מכמה שירים תמונות וזהו

עריכה:

דרך אגב כל ספק יכול למות מכל הדברים הללו גם אנרמקס ליברטי כל ספק אני תמיד מוציא את השקע כשיש הפסקת חשמל או כשיש גשם סוער ויכול להיות הפסקת חשמל

פורסם

ההבדל הוא איך הספק מתנהג כשהוא מקבל מכת חשמל או ברק

האיכותיים ימותו

הפחות איכותיים יהיו קאמיקזה ויהרגו איתם כל מה שאפשר

פורסם

הפחות איכותיים יהיו קאמיקזה ויהרגו איתם כל מה שאפשר

ע"ע TT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים