פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים המחשב של חבר זה המפרט לוח אם ASUS 915מעבד אינטל3.0G 64 BIT זכרונות 4G 533MHZ3 SATAכרטיס מסך GF7800GTX הדגם מגיע אם שני חיבורי חשמל של 5V שני מאוררים של 1Aאין OCהספק הפסיק לעבוד היה לו ספק 680WATT של THERMALTAKEלפני הספק הזה היה ספק של 550 שלא סחב את המערכת הזאות לכן נקנה הספק שצוין למעלהצריך המלצה לספק אני יודע שאין כאן אהבה גדולה לחברה של THERMALTAKE אז השמח לקבל המלצה אחרתוהאם באמת למערכת כזאות לא מספיק ספק 550WATT?(אני לא זוכר את השם של החברה של הספק 550WATT שהיה לו)תודה
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר אין בעית תקציבאבל הוא יעדיף ספק איכותישאיתן לו אופצית OCויש למשהיו מידע על צריכת החשמל של הכרטיס מסך הזה?תודה ליאור
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר ליאור יש לך המלצה על איזה שהוא ספק למערכת הזאות כי לאחר בירור היה לו טרמלטק 550 שלא הצלח להפעיל את המערכת שלוהוא היה צריך לנתק דיסק קשיח כדי שהמחשב הפעלוספק של 650 ניראה לי מוגזם יש דרך שאני יכול לחשב את הצריכה שלו?תודהעריכהליאור הספקים שנתתה יחזיקו לו את המערכתלאור הנתון של הספק שנתתי כאן שלא החזק אותה?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים כי טרמלטק הם האפשרות האחרונה לספקים ועדיף לקחת כל ספק אמיתי אחר עליהם..ו550W זה לא אומר שהמסילה של ה12V נותנת הרבה W ולכן זה לא החזיק את המערכת כנראה.. (והמסילה של ה12V היא הכי חשובה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.