פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר ובמצב של OC אני יודע ש60 מעלות זה כבר המגבלה, ואם אני רןאה שהCORE 1 מגיע ל60 מעלות אני צריך להמשיך ולא להתייחס?כאילו ,אני צריך לעבוד לפי הטמפ CPU?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מה הטמפ' שאתה מקבל עם התוכנה הזאת?http://www.thecoolest.zerobrains.com/Hidden_Stuff/CoreTemp.zip
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים היי טמפ CPU 34 טמפ CORE 1# 48 טמפ CORE 2# 51 איזה טמפ היא תכלס של הCPU? תתיחס ל CORE#1 ן- CORE#2 זו תוכנה שאמורה לתמוך בצ'יפים שונים ולכן יש לה גם שה של CPU אבל הוא לא רלוונטי אצלינו זה פשוט נתון שניקרה מאיזה רגיסטר שאינו רלוונטי לבורד שלך אבל רלוונטי כנראה באופן מסורטי לרב הבורדים הישנים, לדעתי בעידכונים הבאים יצטרכו להעיף את הנתון הזה כאשר יזהו בורד שיש בו ליבה כפולה. מבחינתך זה סתם עוד נתון מספרי זה יכל להיות גם 155 פשוט רגיסטר שניקרא ממקום כלשהו ואינו רלוונטי לנו. זה עיניין של תמיכה בצ'יפסטים, אצלי לדוגמא עם ה P5B DELUXE הנתון של ה CPU מתאים לסירוגים ל CORE1 או CORE2 מה שנכון, כי זה משקף בערך אותו ערך כנתון כללי. העידכון של הגירסא הזאת בה בדיוק לתמוך בצ'יפסט שלי (P965) לך אם אינני טועה יש 975X ) ופשוט לדעתי זה עיניין של חוסר תשומת לה של כותב התוכנה - לפי הערך שלו יתכן מאוד שהוא בכלל שם את נתון הטמפ של הבורד בתא של ה CPU- פשוט נראה לי מתאים לאזור טמפ נל. מקווה שאחרים ששאלו שאלות דומות יבינו קצת יותר טוב עכשיו שזה לא משמעותי ובטח יתוקן בהמשך.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר מה הטמפ' שאתה מקבל עם התוכנה הזאת?http://www.thecoolest.zerobrains.com/Hidden_Stuff/CoreTemp.zipלפי התוכנה זה אותו טמפ שאני מקבל בביוס, באוורסט, בספיד, פאן, CORE1 52 ,CORE2 48אז מה שאני רוצה להגיד את הטמפ' שלי אני אומר:?במאמץ-CORE1=60,CORE2=58לא במאמץ CORE1=51,CORE2=48
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים לפי התוכנה זה אותו טמפ שאני מקבל בביוס, באוורסט, בספיד, פאן, CORE1 52 ,CORE2 48אז מה שאני רוצה להגיד את הטמפ' שלי אני אומר:?במאמץ-CORE1=60,CORE2=58לא במאמץ CORE1=51,CORE2=48אני באופן איש נוטה תמיד להחמיר נכון בדכ יש איזה הבדל של מעלה אחת בין הליבות....אני פשוט לוקח בחשבון את הליבה החמה יותר בתור הנתון שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.