פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים הרגע הוצאתי את אחד מהמאווררים שנשבר על האצבע שלי (אל תשאלו למה), ופתאום ראיתי שהוא של Yate loonהוצאתי את השני שאחסנתי (גם אותו קיבלתי עם המארז, והחלפתי אותו ב TT smart case fan)ושוב- Yate loonשמעתי על זה שהמאווררים שמקבלים עם ה 6A19 רועשים, ושמתי לב שאצלי זה לא ככה, זו כנראה הסיבה. לעוד מישהו קרה שהוא קיבל מאווררים של YL עם ה 6A19?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אתה גם מקבל מאוררים מעולים וגם מתלונן?..חחח לא הבנתי מה הבעיה?אלא מאוררים מעולים!
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר אני יודע, זה מה שמוזר פהרציתי לראות עם במקרה קרה לעוד מישהו P:אני לא מתלונן חס וחסה
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים גם במחשב הישן שלי הגיע עם ה6A19 מאוורר של Yate loon...איזה חברה זאת לעזאזל? :-Xאבל ממה ההתלהבות?נכון שהוא לא סופר ג'נרי אבל הוא עדיין רועש....בוא נגיד שאני לא יכול להשוות אותו לארטיק12 בגרוש (ובוא נזכור שהארטיק 12 עולה כולה 50 שקל)...
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים גם במחשב הישן שלי הגיע עם ה6A19 מאוורר של Yate loon...איזה חברה זאת לעזאזל? :-Xאבל ממה ההתלהבות?נכון שהוא לא סופר ג'נרי אבל הוא עדיין רועש....בוא נגיד שאני לא יכול להשוות אותו לארטיק12 בגרוש (ובוא נזכור שהארטיק 12 עולה כולה 50 שקל)... הם נחשבים לחברה איכותית (אם לא הכי)...והמאווררים שלהם אמורים להחזיק המון זמן...(גם מבחינת רעש הם טובים..כמובן תלוי בדגמים)..
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אני קיבלתי עם 6A21 2 מאווררים, לא הייתי אומר שהם איכותיים.. בכלל לא.. המאוורר שמוציא אומנם היה דוחף הרבה אוויר אבל עושה הרבה הרבה רעש. המאוורר הקדימי שהיה מכניס אוויר נשברה אחת מהכנפיים ... איכשהו.. , לעומתו היה שקט אבל בקושי היה טורח להוציא מעט אוויר. הם הוחלפו במאווררים המצויינים של AC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.