עבור לתוכן

מפרט חדש לSLI באיזור ה3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש וחשבתי על החלקים הבאים:

מעבד E6300

לוח אם של אסוס P5ND2 SLI DUAL CORE

שני סטיקים של 512 או 1 של 1GB של CORSAIR במהירות 667MHZ

HD של WD 160GB SATA2

ומארז כלשהו שאני צריך לבחור (עדיפות למשהו זול אבל באיכות נורמלית. לא צפוי מודינג כלשהו. לא חובה ספק)

יש לי כרגע 6800GT שיעבור למחשב הזה ובעתיד מתכנן לקנות עוד אחד כדי לקבל מערך SLI.

המחיר של החלקים הנ"ל הוא קצת פחות מ3000 ש"ח מKSP שם אני אקנה את המפרט

אני רוצה בעיקר לשמוע דעות על הלוח כיוון שאני לא בקיא כלכך בנושא וגם חיפוש בגוגל העלה הרבה דעות שנויות במחלוקת לגבי הלוח

ואם אפשר אז המלצה חמה על מארז קריר :)

מודה לכם מראש

פורסם

מערך SLI של 6800GT מיותר.

ובכלל מערכי SLI לטעמי מיותרים ביותר כשהוכח שכרטיס אחד חזק מהדור האחרון חזק יותר משני כרטיסים בSLI מהדור הקודם.

תישאר עם הכרטיס שיש לך הוא עדיין טוב או לחילופין תמכור אותו ותוסיף לכרטיס חדש.

הלוח בסה"כ בסדר.

פורסם
  • מחבר

האם 7900GT חזק יותר משני 6800GT בSLI?

ידועים לי היתרונות של כרטיס בודד לעומת שניים בSLI, אבל השאלה היא האם יש כרטיס באיזור ה1400 שיהיה חזק יותר משני כרטיסים כאלה?

ואיך המפרט? חשובות לי דעות על המעבד והלוח

וכמובן, המלצה למארז ;)

פורסם

*נערך*

מצטער טעות שלי

פורסם

את הלוח אישית אני לא מכיר.

אם אתה יורד בלוח ללוח ללא SLI יש אופציות רבות לדוגמא ה965 של ג'יגה.

7900GT,X1900GT,X1950PRO,X1900XT.

כולם חזקים פי 2 ויותר ממערך 6800GT SLI.

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת

פורסם
  • מחבר

הוספתי

אני שוקל לוותר על הלוח הנ"ל (באחת הביקורות היתה בעיה עם יציבות איתו) ולעבור ללוח NI8 של ABIT, גם הוא עם SLI ועולה 100 ש"ח פחות (490)

ובנוסף לקנות כרגע סטיק בודד של 1GB 667MHZ DDR2 ולהוסיף סטיק נוסף בעתיד הקרוב אם יורגש צורך.

מה אתם אומרים על הלוח?

הביקורות משבחות אותו מבחינת ביצועים אבל כנראה שהוא לא משהו בOC (באס מקסימלי של 220 :()

ולא שמתי לב אם הוא תומך בכפולי ליבה החדשים של אינטל (בפרטים זה לא ממש ברור לי :-[). תהיה תמיכה בE6300 ובכלל בכל סדרת המעבדים הזאת?

פורסם

הוא לא תומך במעבדי CORE... חחח הוא אפילו לא מגיע לבאס שהם משתמשים בו... (266)

עזוב SLI של שני 6800GT.. אפילו 7800GS עדיף/שווה להם והוא עולה 1200 שקל..

לכן קח לוח 965S3 של GB עם 7900GS וזה יהיה אחלה..

פורסם
  • מחבר

לאחר בירור קל הבנתי שהלוח הנ"ל של אסוס ם הוא לא תומך במעבדי הקונרו (איך לא אמרתם לי?! :P) ועכשיו הבחירה היא בין שני לוחות אחרים

965P-S3 של גיגהבייט שעולה 790(!) שקל והוא די יקר לי ויש את הP5NSLI של אסוס שעולה 660.

איך הם מבחינת OC? מה עדיף בכללי מבחינת הביצועים ללא OC?

פורסם

אני היית הולך על הGIGABYTE חזק בOC.

אם אתה לא מתכנן OC לך על הCONREXFIRE או על ה945P של ג'יגהבייט שגם הוא יאפשר לך OC נחמד אבל אל תצפה ממנו ליותר מידי.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אלך על ה965P... אמנם יקר אבל אם כבר אז כבר.

מה לגבי מארז? יש למישהו המלצה? איך המארזים הג'נריים של בKSP? אני אקנה משם ואני רוצה חוות דעת של מישהו שקנה משם מארז.

לא מעניינת אותי איכות הספק שבא עם המארז (עדיף שיבוא בלי אם זה יוריד את המחיר) כי הוא יוחלף בקולרמאסטר 430W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים