עבור לתוכן

מי מבין שלושת הספקים הבאים עד 400 ש"ח עדיף ?

Featured Replies

פורסם

1) HEC 500W TDT

2) FSP 400W GLN

3) SILVERSTONE 400W ST40F STRIDER SERIES

מי מביניהם הכי טוב ?

פורסם

SST-ST40F. למרות שהוא דיי דומה לFSP ההבדל היחידי שראיתי שיש לו יותר יציאות ל SATA. אבל דוגרי בגלל השם. לא ראיתי שום הבדל משמעותי בינהם.

פורסם
  • מחבר

ה - FSP יעיל יותר אם אני לא טועה יש לו 80% לעומת 70% ל - SILVERSTONE.

ומה לגבי ה - HEC ? (הוא הרי מספק יותר אמפר במסילות ה - 12V...)

פורסם

ה - FSP יעיל יותר אם אני לא טועה יש לו 80% לעומת 70% ל - SILVERSTONE.

ומה לגבי ה - HEC ? (הוא הרי מספק יותר אמפר במסילות ה - 12V...)

ממה שאני ראיתי זה 70%. בדגמים של ה600W ומעלה זה 85%.

לגבי הHEC תראה אני לא ממש מכיר את החברה ובגלל זה אני לא ממליץ עליהם. אולי יש פה חברה שיש להם ניסיון איתם בכל מקרה אמרתי לך בעיקר בגלל השם הייתי הולך על ה SS. למרות שאין כמעט הבדל בינו לבין ה FSP.

פורסם

ל-GLN יש יעילות גבוהה. ספק מעולה, הכי טוב מהשלושה.

http://www.silentpcreview.com/article280-page1.html

ממתי Silverstone זה שם יותר מוכר מ-FSP?

פורסם

ממתי Silverstone זה שם יותר מוכר מ-FSP?

אתה שואל את זה ברצינות ?

מה שכן אני רואה שזה 85% לפי הכתבה הזו. בכל מקרה תבדוק את זה באמת שלהם. בגדול תיקח את מי שיותר זול אם זה נכון שהנצילות היא 85% אז לך על FSP

פורסם

כן, אני שואל את זה ברצינות.

FSP צברו מוניטין של ספקים שהם סוסי עבודה שנים לפני ש-Silverstone בכלל הוקמה. נשמע שפשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.

פורסם

כן, אני שואל את זה ברצינות.

FSP צברו מוניטין של ספקים שהם סוסי עבודה שנים לפני ש-Silverstone בכלל הוקמה. נשמע שפשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.

תראה בחור זה לא ממש משנה מתי הם הוקמו לגבי שם הסילברסטן ממש לא באותו איזור של ה FSP לא סתם יש הבדל גדול במחיר שלהם. מדובר ברמה אחרת לגמרי

סתם שתהיה בעיניינים גם zippy לא היו בתחום של המחשבים והם נכנסו אליו לא מזמן זה לא מנע מהם להיות החברה המובילה בתחום.

או לדומגא את קרוסייאר שלא יצרה אף פעם ספקים ושני הספקים שלה יותר טובים משל אנרמקס ככה שהזמן בשוק לא קובע כלום אם עדיין לא הבנת את זה.

FSP ממש לא באיזור של הסילברסטון או של ה PCP&C גם לא של הseasonic ואפילו לא של הקרוסייאר. ככה סתם שחכים הטופ נכון להיום זה zippy אחריו יש את ה PCP&C והסילבטרסטון ואחרי הם יש את הseasonic ואחריו יש את הקרוסייאר וOCZ. אחרי זה כבר לא כל כך משנה. (יש מצב ששכחתי מישהו אבל הוא לא אינרמקס ולא FSP)

פורסם

שמע לא ניגרר לויכוח סרק שלא קשור לתראד.

הספק העדיף הוא ה-FSP כמו שהמליצו פה

רק שתדע,האפסילון של ה-FSP הוא ברמה גבוהה מאוד שלא נופלת מהסיסוניק קורסאיר וכו'

פורסם

תראה בחור זה לא ממש משנה מתי הם הוקמו לגבי שם הסילברסטן ממש לא באותו איזור של ה FSP לא סתם יש הבדל גדול במחיר שלהם. מדובר ברמה אחרת לגמרי

סתם שתהיה בעיניינים גם zippy לא היו בתחום של המחשבים והם נכנסו אליו לא מזמן זה לא מנע מהם להיות החברה המובילה בתחום.

או לדומגא את קרוסייאר שלא יצרה אף פעם ספקים ושני הספקים שלה יותר טובים משל אנרמקס ככה שהזמן בשוק לא קובע כלום אם עדיין לא הבנת את זה.

FSP ממש לא באיזור של הסילברסטון או של ה PCP&C גם לא של הseasonic ואפילו לא של הקרוסייאר. ככה סתם שחכים הטופ נכון להיום זה zippy אחריו יש את ה PCP&C והסילבטרסטון ואחרי הם יש את הseasonic ואחריו יש את הקרוסייאר וOCZ. אחרי זה כבר לא כל כך משנה. (יש מצב ששכחתי מישהו אבל הוא לא אינרמקס ולא FSP)

אתה כזה n00b, אני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה.

זה שקראת 5 דקות ב-XtremeSystems לא הופך אותך למבין גדול.

המוניטין של FSP הרבה יותר חזק מזה של Silverstone, ולא רק זה - הם גם מייצרים חלק לא קטן מהספקים של Zippy ו-PCP&C שאתה כל כך מעריץ. איזה ספק High-end כרגע הולך טוב ב-XS זה לא באמת משנה - יש מוניטין שמחזיק שנים, ואת זה אין ל-Corsair/OCZ/Silverstone שרק אתמול נכנסו לשוק הספקים. (Zippy קצת יותר ותיקים ממה שאתה מכיר)

ואם אתה שופט ספקים בעיקר לפי המחיר - אז עוד יותר צר לי עליך.

פורסם

אין לו מושג על מה שהוא מדבר בכלל FSP פי אלף יותר טובים

פורסם

קודם כל לדודה שלך תקרא נוב יחתיכת צעיר.

כשאני שיחקתי במחשב הראשון שלי אתה עדיין היית ביצית וזרע.

לגבי XS. יש שם חברה שמבינים הרבה אבל אני מתכוון הרבה יותר ממך. ואני לא מסתמך עליהם אלא על המון מאמרים שקראתי בנושא.

אני לא קונה אף פעם שום דבר לפני שאני בודק לעומק. וממש לא מעניין אותי איזה מוניטין היה להם פעם אני קונה דברים שטובים עכשיו.

לגבי זייפי יש להם היסטוריה אבל לא בתחום המחשבים הם יצרו דברים בתחומים אחרים וזה בדיוק מה שרשמתי ליצן.

ובדר"כ שמשהו יותר יקר ואנשים קונים אותו הוא יותר טוב ממשהו שיותר זול וכמעט אף אחד לא קונה אותו. אבל אם אתה בקטע של נוסטלגיה סבבה תקנה FSP.

ועד שאין לך ביקורת שמראה שהם יותר טובים מהם שמור את עצות אחיטופל שלך לעצמך.

אין לו מושג על מה שהוא מדבר בכלל FSP פי אלף יותר טובים

ומה אתה מגיב יילד כפות לפחות אם אתה רושם תגובה תראה שיש לך טיפה מושג על מה אתה מדבר ואל תישמע כמו ילד מפגר שקופץ כן כן הם פי אלף יותר טובים.

.אין ספק שהליברטי שלך אחד הספקים היותר חזקים שיש היום בשוק לך תנסה לדחוף אותו לתחת אולי המוח שלך יתחיל לעבוד קצת.

שמע לא ניגרר לויכוח סרק שלא קשור לתראד.

הספק העדיף הוא ה-FSP כמו שהמליצו פה

רק שתדע,האפסילון של ה-FSP הוא ברמה גבוהה מאוד שלא נופלת מהסיסוניק קורסאיר וכו'

לגבי התארד אם זה באמת 85% נצילות שילך על הFSP ואם לא שילך על הזול מינהם הוא לא ירגיש הבדל גדול.

לגבי ה FSP בא ניקח לדוגמא את ה FX700-GLN לקרוסייאר אין ספק ל700 אבל לOCZ יש והוא יותר טוב. וה M 12 אין בכלל מה להשוואות קראתי מספיק השוואות בינהם אני אנסה למצוא את הלינקים עוד פעם. עוד לא ראיתי אף פעם אתר שממליץ על ה FSP במקום הסיסוניק קרוסייאר OCZ שלא לדבר על סילברסטון וPCP&C. ראיתי כאלה שאומרים שהסילברסטון יותר טוב מה PCP&C אבל אף פעם לא על FSP.

למרות שאם הם יוציאו ספקים חדשים אולי הם יהיו יותר טובים מהחברות שהזכרתי אבל נכון לעכשיו הם לא.

פורסם

אתה ילד קטן ואתה כזה n00b, ואני לא הולך להתווכח איתך על שטויות שאתה מלקט ב-XS.

פורסם

ההבדל הקל הוא ש-SS הם סה"כ מדבקה על הספק

בעוד FSP הם יצרנים של ספקי כוח ובעלי כמה מותגים של ספקי כוח

זה מציב אותם רמה מעל SilverStone / OCZ / Corsair

פורסם

אתה ילד קטן ואתה כזה n00b ואני לא הולך להתווכח איתך על שטויות שאתה מלקט ב-XS.

אלוהים יודע מי שם אותך בצוות החדשות. מקסימום הייתי שם אותך את לסקר ההתפתחות של הביצה השמאלית שלי. דרך אגב ראיתי שאתה בן 19 וואי וואי אתה כבר בצבא איזה ילד גדול :yelclap: :yelclap: :yelclap:. בטח אתה גם שם אחראי על משהו לא!!! קפה טוסטים עוגיות. :xyxthumbs: :xyxthumbs:.

.

ההבדל הקל הוא ש-SS הם סה"כ מדבקה על הספק

בעוד FSP הם יצרנים של ספקי כוח ובעלי כמה מותגים של ספקי כוח

זה מציב אותם רמה מעל SilverStone / OCZ / Corsair

אותי ממש לא מעניין מי ייצר את הספק עצמו בסדר מצידי שבן לאדi ייצר ובסוף silverstone seasonic OCZ או מי שלא יהיה שם את המדבקה בסוף.

בסופו של דבר הספקים של FSP היום לא משהו וזה בלשון המעטה ליבי ליבי על כך שהם מייצרים לשאר החברות אבל לקנות ספקים שלהם היום (זה עם המדבקה של השם שלהם) לא משתלם.

גם ocz seasonic silverstone corsair יש להם ספקים יותר טובים משל FSP גם אם הם רק שמים את המדבקה וFSP מייצרים אותם (והם לא). אז ממש לא מעניין אותי מי ייצר אותם בפועל. נכון להיום אלו החברות המובילות (יחד עם PCP&C).

מה שכן רוב הדברים שאמרת עד היום בקשר לספקים אחרי שבדקתי אותם הסתבר שצדקת. אבל להגיד שFSP מעל silverstone זו כבר הגזמה גם אם הם מייצרים את הספקים של עצמם וסילברסטון לא ואני בספק גדול שהם לא. אלא אם כן יש לך דרך להוכיח את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים