פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אני הולך לקנות את המערכת הבאה core duo e6300 7900gs 1GB ram 250GB HD 2 DVD burners 2 120mm case fans כי קראתי עליו ביקורות שהוא די בסדר ובביקורת המבקר השתמש בSLI של 6800GS והספק היה יציב לגמרי, וגם מאחורי הקופסא כתוב שהוא מספק 32A על 2 מסילות של 12V, אז תעזרו לי בבקשה תודה
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים עניתי לך בתראד המקורי (אם אני לא מתבלבל),אין צורך לפתוח פה.אבל בכל מקרה,מאוד לא מומלץ ללכת על זהלך על ה-JSP 500 שיש ב-KSP ושנתתי לך לינק אליו בתראד השני
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר סליחה שפתחתי עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לב שיש פורום מיוחד לספקי כוח...אתה בטוח שהJSP יותר טוב מSPIRE? כמעט ולא מצאתי מידע עליו באינטרנט
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים בטוח.אבל זה רק אם אתה מוגבל לקנית ספק מ-KSPאם לא יש אופציות אחרות באותו מחיר ואפילו פחות שיהיו הרבה הרבה הרבה יותר איכותיות וטובות
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר אז בכל מקרה הJSP יחזיק? (גם לפי דעתי המוכר יעיר לי לגבי הספק כוח אם הוא לא יהיה מספיק טוב, הרי הם לא יבנו לי מחשב כדי שאני יבוא יום אחרי להגיד להם שהוא לא עובד)אני גם מתכנן רק אובקלוק קליל לכרטיס מסך וזהו, שום דבר מעבר לזהויכול להיות שיש לי אפשרות לקנות מנעה או פנדה, יש לאחת מהחנויות האלו ספקים מתאימים?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים בוודאי,הינה משהו טוב פי מליוןhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.