פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים ברשותי מערכת דיי פשוטה (במפרט)....אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך..השאלה שלי בגלל שהמחשב שלי דיי עגלה גם ככה כדאי לעשות גם למעבד? או שזה לא ממש יתרום כמו הoc לכרטיס מסך וoc לכרטיס מסך מספיק?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים זה שני דברים שונים לחלוטין.OC לכ.מסך משפר לך ביצועים במשחקים וכו'OC למעבד משפר לך את הכל בעצםהכי טוב גם וגם,אבל OC למעבד חשוב לא פחות לעבודה שוטפת ולשאר הדברים.יש לך מדריכים באתר,שים לב לטמפ' שלך (יש לך טמפ' מומלצות פה בפורום הנוכחי) והרבה בהצלחה
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר תודה רבה...פשוט ראיתי קצת מדריכים וכתוב שצריך לפתוח הנעליה של מכפלת המעבד אם אני לא טועה..וראיתי שצריך להתעסק במעבד עם ג'מפרים או שאני טועה? פשוט אני לא רוצה להתעסק בחומרה...
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר יש לי p4 והוא נעול חומרתית אם אני לא טועה לפי מה שקראתי..אז הברירה היחידה שלי זה לעלות את המהירות של הfsb וצריך לנעול את המתחים והתרדים...איך אני יודע על איזה מתח לנעול את המעבד שלי? (p4 2.4Ghz B)
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים סליחה שאני בלי קשר כל כך לנושא..אבל בפרוייקט שלו של הOC איך הוא הגיע לחלון הזה שיש לו של המעבד?http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=664
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.