עבור לתוכן

המלצה לספק בתקציב של 150 - 250 ש"ח בבקשה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ספק חדש ודיי לחוץ בתקציב לכן התקציב קטן. כמו כן אחרי קריאה של המידע על הספקים בתרד שלמעלה ברור שאני מעדיף שהפסק לא יהיה ג'נרי. אבל אין לי שום מושג מה לקנות. אני אשמח להמצה על דגם מדוייק שאני אוכל להשוות בכמה חנויות ולקנות.

המפרט:

P4 1.7 GH

Gigabyte GA 8SIML

WD 160 GB 1600 JB

2 כוננים אופטיים (צורב, ו CD ROM)

2 חיבורי USB (רגיל)

512 RAM

Geforce 2 MX 400

זהו... (מפרט צנוע) כמה W יספיקו לכזאת מערכת?

עוד שאלה חשובה:

הספק שיש לי עד עכשיו הוא של 300 W, והוא ג'נרי. בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות קולות משונים מהמאוורר שלו ולכן אני רוצה להחליף אותו. ומאתמול המחשב שלי לא מצליח לעלות, זאת אומרת הוא טוען את עצמו אבל במקום להגיע למסך שבו כתוב לבחור את המשתמש שלך ו"ברוכים הבאים" המסך פשוט מפסיק לקבל אות מהמחשב ונכבה ואז המחשב עושה ריסטרט אחרי כמה דקות.

האם הבעיה הזאת יכולה לנבוע מהספק (בגלל נפילת מתח או משהו כזה)?

נ.ב. המחשב יכול לעלות במצב בטוח.

תודה רבה על כל עזרה שהיא.

פורסם

לא יודע אם הבעיה בגלל הספק או לא.. אבל יספיק לך בהחלט ספק ג'נרי..

אבל בתקציב שלך אתה גם יכול לקנות ספק כזה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2967

שהוא הרבה יותר חזק בעיקרון תקנה FSP 300W מאיפשהו.. אבל לא בטוח בכלל שאתה צריך להחליף ספק יכול להיותש הבעיה לא דווקא בספק..

פורסם
  • מחבר

להחליף ספק אני בטוח מחליף כי הוא מרעיש בטירוף והמאוורר שלו לפעמים נתקע ובמקרה הטוב הוא מוציא קצת אוויר מאחורה. אני לא רוצה שמשהו יהרס לי במחשב בגלל זה.

מספיק לי ג'נרי? אתה בטוח?

ומה עם כל הדברים הרעים שכתוב שם בת'רד למעלה על ספקים ג'נריים? (מתח לא יציב / יכול לשרוף את המערכת / גורם לאי יציבות וכ"ו...)? לא עדיף לשים עוד 100 ש"ח ולהיות בראש שקט?

פורסם
ומה עם כל הדברים הרעים שכתוב שם בת'רד למעלה על ספקים ג'נריים? (מתח לא יציב / יכול לשרוף את המערכת / גורם לאי יציבות וכ"ו...)? לא עדיף לשים עוד 100 ש"ח ולהיות בראש שקט?

ברור שלא עדיף ג'נרי אני רק אמרתי שההספק חשמל של הג'נרי יספיק לך.. אבל ג'נרי כמוש אמרת מביא הרבה בעיות

בתוספת של אפילו פחות מ100 שקל אתה מקבל את הFSP 300W ואותו אני ממליץ לך.. זה החברה הכי טובה לתקציב ולצרכים שלך.. למרות שאתה יכול אפילו ספק יותר חלש..

פורסם

אתה יכול להביא ספק טוב של HEC בתקציב הזה ועוד ישאר לך עודף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים