עבור לתוכן

רגע ליפני קניית BIG TYPHOON VX

Featured Replies

פורסם

היי

תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח

רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח?

ואיך הטייפון מומלץ?

פורסם

הטייפון אחלה קירור אחד מהשלושה הטובים ביותר יחד עם הטוניק טאוור והנינגה פלוס אני מניח שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות קטנים מול האחרים

הביג טייפון ידוע בשקט שלו

לא יודע לגביי קירורים אחרים שלא מצריכים פירוק אבל בטוח שכל הקטנים לא מצריכים כמו הפריזר אבל הם פחות טובים מהשלושה

פורסם

קירור אוויר טוב שלא מצריך פירוק לוח זה ה BT VX כנראה. :xyxthumbs:

פורסם

ה-BT כל כך גדול שאי אפשר שלא לפרק את הלוח, בלתי אפשרי התרין אותו ללא פירוק בלוחות אינטל, ב-AM2 זה עוד אפשרי אבל עדיין קשה.

פורסם

כשהאני חושב על זה באמת צריך ידיים קטנות כדי להרכיב את הקירור הזה [מה שלי לא כלכך יש..1.85 בנעליים 46...]

פורסם

זה נכון... :xyxthumbs:

וגם שיטת החיבור הזו לא ממש בטוחה לפי דעתי.

עדיף את אלו עם הפלטה האחורית וברגים :xyxthumbs:

פורסם

היא בטוחה היא גם יכול להחזיק הרבה יותר מהמישקל הזה שיטת החיבור הלוח למארז היא ממש טובה היא יכול להחזיק אפילו 2קילו+ היא גורמת ללוח להיות המארז לדעתי אתם סתם מפחדיםלא שמעתי על מיקרה שמישהו ניטלש לו התושבת אם קירור

פורסם

לא מומלץ, עדיף את הגירסא עם החיזוק האחורי.

לאיל, זה לא יישבר, אבל זה יכול לעקם\לשבור לך את הלוח בקלות בלי התמיכה האחורית ויצא לי לראות מחשב עם לוח שקיבל כרס בירה [או במקרה שלו כרס ביג טייפון :D ].

-ג'ו

פורסם

זה בטח משהו יפה חחח :xyxthumbs: שמתי מישקולת על לוח של p pro למי שזוכר :smile1: מישקולת של 2 קילו והוא לא נישבר...

פורסם

תמיכה אחורית יותר בטוחה בהרבה מאשר התופסנים שמתחברים לפלסיק קשיח ולא מתכת.

היא יכולה להחזיק יותר עומס משקל בצורה טובה.

פורסם

הפלסטיק הקשיח הזה זה הדבר הכי חרא בעולם ביגלל זה הלך לי גם לוח וגם מעבד פעם לא יכלתי להוריד את הסוקט כי רותח אם הפלסטיק על הלוח אני חושב שהמעבד הגיע לטמפ הכי גבוה לnortwood 80+++

פורסם

BT זה בכלל לא אחד הקירורים הטובים אז מה אתם מזבלים תשכל (סליחה על הביטוי) שהוא עוד אחד מהטובים.

הנה בערך הרשימה של קירורי האוויר הכי טובים שיש לפי הסדר:

1) Sunbeam Tuniq Tower 120MM

2) Zalman CNPS9700*

3) 120 Thermalright Ultra **

4) Scythe Ninja Plus

5) Zalman CNPS9500

6) Tt Big Typhoon

* אם לאפשר ל- CNPS9700 לפעול במלא המהירות אז הוא יהיה משמעותית יותר קריר אפילו מה- Tuniq אבל רמת הרעש תהיה מאוד גבוהה יחסית.

** Thermalright Ultra 120 הוא קירור פסיבי ומגיע בלי מאוורר ואילו עם מאוורר חזק יהיה ברמה של ה- Tuniq בערך או אפילו יותר קר.

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tuniq-tower120_8.html

זה ביקורת טובה אבל מה שכתבתי ראיתי בהרבה ביקורות שעשיתי לפני שקניתי את הקירור שלי.

פורסם

מצד אחד אתה אומר שהוא זבל ומצד שני מכליל אותו ברשימת קירורי האוויר הטובים? אין מה לומר.

פורסם

הוא אחרון בין כל קירורי האוויר ה"מפורסמים".

ולא התכוונתי שהוא חרא, זה סתם הגזמתי, אני מצטער.

אבל באמת שיש יותר טובים ממנו. :)

פורסם

BT = קירור טוב ביגלל שהוא שקט הוא הקירור השקט ביותר אם מאוורר שנותן את הכי ביצועים יחסית לקירורים לפסיבים אין קירור כזה שקט + כאלה ביצועיים

אתה רוצה שהוא יהיה טוב תחליף לו מאוורר מקווה שתפנימו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים