פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים הייתכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוחרציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים הטייפון אחלה קירור אחד מהשלושה הטובים ביותר יחד עם הטוניק טאוור והנינגה פלוס אני מניח שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות קטנים מול האחריםהביג טייפון ידוע בשקט שלולא יודע לגביי קירורים אחרים שלא מצריכים פירוק אבל בטוח שכל הקטנים לא מצריכים כמו הפריזר אבל הם פחות טובים מהשלושה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים ה-BT כל כך גדול שאי אפשר שלא לפרק את הלוח, בלתי אפשרי התרין אותו ללא פירוק בלוחות אינטל, ב-AM2 זה עוד אפשרי אבל עדיין קשה.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים כשהאני חושב על זה באמת צריך ידיים קטנות כדי להרכיב את הקירור הזה [מה שלי לא כלכך יש..1.85 בנעליים 46...]
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים זה נכון... וגם שיטת החיבור הזו לא ממש בטוחה לפי דעתי. עדיף את אלו עם הפלטה האחורית וברגים
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים היא בטוחה היא גם יכול להחזיק הרבה יותר מהמישקל הזה שיטת החיבור הלוח למארז היא ממש טובה היא יכול להחזיק אפילו 2קילו+ היא גורמת ללוח להיות המארז לדעתי אתם סתם מפחדיםלא שמעתי על מיקרה שמישהו ניטלש לו התושבת אם קירור
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים לא מומלץ, עדיף את הגירסא עם החיזוק האחורי. לאיל, זה לא יישבר, אבל זה יכול לעקם\לשבור לך את הלוח בקלות בלי התמיכה האחורית ויצא לי לראות מחשב עם לוח שקיבל כרס בירה [או במקרה שלו כרס ביג טייפון ]. -ג'ו
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים זה בטח משהו יפה חחח שמתי מישקולת על לוח של p pro למי שזוכר מישקולת של 2 קילו והוא לא נישבר...
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים תמיכה אחורית יותר בטוחה בהרבה מאשר התופסנים שמתחברים לפלסיק קשיח ולא מתכת.היא יכולה להחזיק יותר עומס משקל בצורה טובה.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הפלסטיק הקשיח הזה זה הדבר הכי חרא בעולם ביגלל זה הלך לי גם לוח וגם מעבד פעם לא יכלתי להוריד את הסוקט כי רותח אם הפלסטיק על הלוח אני חושב שהמעבד הגיע לטמפ הכי גבוה לnortwood 80+++
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים BT זה בכלל לא אחד הקירורים הטובים אז מה אתם מזבלים תשכל (סליחה על הביטוי) שהוא עוד אחד מהטובים.הנה בערך הרשימה של קירורי האוויר הכי טובים שיש לפי הסדר:1) Sunbeam Tuniq Tower 120MM2) Zalman CNPS9700*3) 120 Thermalright Ultra **4) Scythe Ninja Plus5) Zalman CNPS95006) Tt Big Typhoon* אם לאפשר ל- CNPS9700 לפעול במלא המהירות אז הוא יהיה משמעותית יותר קריר אפילו מה- Tuniq אבל רמת הרעש תהיה מאוד גבוהה יחסית.** Thermalright Ultra 120 הוא קירור פסיבי ומגיע בלי מאוורר ואילו עם מאוורר חזק יהיה ברמה של ה- Tuniq בערך או אפילו יותר קר. http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tuniq-tower120_8.htmlזה ביקורת טובה אבל מה שכתבתי ראיתי בהרבה ביקורות שעשיתי לפני שקניתי את הקירור שלי.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מצד אחד אתה אומר שהוא זבל ומצד שני מכליל אותו ברשימת קירורי האוויר הטובים? אין מה לומר.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הוא אחרון בין כל קירורי האוויר ה"מפורסמים". ולא התכוונתי שהוא חרא, זה סתם הגזמתי, אני מצטער. אבל באמת שיש יותר טובים ממנו.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים BT = קירור טוב ביגלל שהוא שקט הוא הקירור השקט ביותר אם מאוורר שנותן את הכי ביצועים יחסית לקירורים לפסיבים אין קירור כזה שקט + כאלה ביצועיים אתה רוצה שהוא יהיה טוב תחליף לו מאוורר מקווה שתפנימו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.