עבור לתוכן

חברה אני צריך עזרה! בין 2 לוחות אם (670 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה

קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP

????????.

נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667.

אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12

בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי!

מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! :kopfpatsch::bash:

ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA 965P-S3 ? למרות שאני לא עושה OC או מתכנן לשדרג.

שניהם עולים לי אותו דבר כמעט הגיגהביט עולה ב45 ש"ח יותר.

פורסם

כמה עולה הלוח של האינטל?

לא הייתי הולך על אינטל או אסרוק בתור לוחות אם... תסתכל לכיוון ג'יגבייט או אסוס.. שוב תלוי כמה עולה לך הלוח.

מה המפרט שלך?

פורסם

מפרט? תקציב יעזור מאוד.

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת שלך לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת אני מקווה שהיא טובה אם לא תעזור לי בבקשה!

בקשר לכסף הגיגהביט עולה לי 45 שקל יותר שזה כלום, אבל שניה.. לוח אם של אינטל לא יתמוך יותר טוב באינטל???????

עוד 5 שעות אני בKSP מה להגיד להם סופית?

פורסם

לוח של אינטל לא בהכרח יתמוך טוב יותר באינטל הוא יתמוך באינטל בדיוק כמו ג'יגה בייט אסרוק או ASUS יש לINTEL חיסרון יחיד של שינוי תדרים,מתחים וכל מיני דברים קטנים בביוס מלבד זה הלוחות שלהם בסדר גמור.

אם ההפרש לג'יגהבייט זניח קח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים