פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים שלום,אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות:In file included from main.c:1:/usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directoryIn file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3:/usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directoryIn file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3:/usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש/usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token/usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש/usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאשועוד הרבה הרבה שורות דומות.נראה לי שהבעיה היא בקבצים שאני מכיל(מן הסתם הERROR מצביעים על זה).אלה הספריות שאני מכיל:#include <sys/types.h>#include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <malloc.h>#include <string.h>#include <unistd.h>אני מנסה להשתמש בSYSTEM CALLS: FORK, WAIT, OPEN ו-CLOSE(באותיות קטנות כמובן)אודה לכם אם תעזרו לי למצוא את הבעיה.תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים זה נראה כמו בעיה בהתקנה של GCC (או שחסרים לו קבצים, או שחסרים לך קבצים ב-include path).תחפש אם יש בכלל קבצים בשם endian.h או _G_config.h.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אכן נראה כאילו הספריות של GCC לא מקונפגות. יש גם משתנה סביבה שקובע את ספריות ה-include.זה נשמע מוזר. בד"כ לינוקס בא עם GCC והוא בא עם GCC מקונפג נכון.יכול להיות שזה לינוקס שבא בלי GCC ומישהו התקין בו GCC ידנית?חוצמזה מה זה השמות המוזרים של הפוקנציות? אתה עובד UNICODE בתוך ה-SOURCE?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר החלפתי מחשב ועכשיו זה עובד.כנראה זו אכן בעיה בהתקנה. אני צריך להגיד את זה לאחרי שם.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.