עבור לתוכן

למי ששאל, המבצע באופיס דיפו חוזר

Featured Replies

פורסם

חברים, עכשיו שמתי לב שרשום לי על הקופסא:

MADE IN INDIA ולא טיוואן, זה אומר שזה רע ?? כי לא נראה לי שראיתי שם טיוואן וגם קניתי DVD-R שקראתי שDVD+R יותר מומלץ.

ללכת להחליף אוו להשאר איתם ?

• תגובות 82
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עלו רגיל 150 ל50 דיסקים.ודינון זה סניף של אופיס דיפו אם אני לא טועה.בלי קשר יש את אלא תוצרת יפן בעוד מקומות בארץ(אופיס דיפות).אבל אלה תוצרת טיאון לא נופלות מהם.

פורסם

תגידו כמה זמן נמשך המבצע?ואם הם מוסיפים עוד דיסקים במהלך השבוע הבא או עד שנגמר הדיסקים האלו?

פורסם

בטח עד גמר המלאי כמו תמיד.

פורסם

הם מוסיפים אם יש להם במלאי(ובד"כ יש תלוי בסניף).עד כמה שזכור לי המבצע עד ה15 בחודש ואז או שיאריכו אותה או שלא.אתה יכול לבדוק את התאריך המדויק באתר שלהם,תחת חגיגת מבצעים ל20 שנה(או משהו דומה בתחתית העמוד).

פורסם

למה אתם כל כך מתלאהבים? בלירה מוכרים את החבילה של 100 ב234.9 DVD+R X16 עם קוד MCC 02RG20 שאני מבין שזה MADE IN JAPAN .

לפעמים יש להם הצאות עוד יותר זולות אני למשל לפני כ חודשיים נפלתי על מכירה אצלם של 111 ש"ח ל 50 אז קניתי שניי חבילות.

קיצר המבצע של אופיס דיפו לא כזה משהו.

אבל תודה בכל אופן על הידיעה

פורסם

פה יוצא 2 שקל לדיסק(אם קונים 3 של 50).ומה שלקחת מלירה היה תוצרת אינדיה?

נ.ב.לדעתי אין מצב שMCC תוצרת יפן.זה מיצובישי שלא מייצרים ביפן.

פורסם

למה אתם כל כך מתלאהבים? בלירה מוכרים את החבילה של 100 ב234.9 DVD+R X16 עם קוד MCC 02RG20 שאני מבין שזה MADE IN JAPAN .

לפעמים יש להם הצאות עוד יותר זולות אני למשל לפני כ חודשיים נפלתי על מכירה אצלם של 111 ש"ח ל 50 אז קניתי שניי חבילות.

קיצר המבצע של אופיס דיפו לא כזה משהו.

אבל תודה בכל אופן על הידיעה

דבר ראשון MCC 02RG20 זה לא תוצרת יפן.. תסתכל בלינק המצורף

http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm

דבר שני 111 שח ל 50 דיסקים יוצא 2.22 שקל לדיסק.

אני קניתי סה"כ 30 דיסקים ושילמתי 2.33 שקל לדיסק. הבדל של 11 אגורות לדיסק כולה, וככול שקונים כמות יותר גדולה צריכה להיות הנחה...

מה גם שהבנתי ממישהו שלקח 3 חבילות של 50 באופיס דיפו שיצא לו 2 שקלים לדיסק

פשוט לי אין מה לעשות עם 150 דיסקים! בחיים אני לא אסיים את זה

פורסם

MCC 02RG20 זה בכלל מהירות 8 לא?

פורסם

לא הבנתי ממש מה ההבדל בין ה INDIAל TAIWAN ? כאילו זה רק איפה שמיצרים אותם לא ?

פורסם

כן.אך מכאן ניגזרת איכות הדיסק(החומרים שמשתמשים בהם והציוד),זאת דעתי.ואלה תוצרת יפן הם בכלל תוצרת TY.

פורסם

מזה TY ??

אז כאילו ביפן ובטיואוון החומרים שמכינים את הדיסק הם שונים מאשר ב הודו ? אני לא מבין איך הם מורשים לעשות דבר כזה כי הרי זאת אותו דיסק

פורסם

TY-זאת TAYO YUDEN החברה המובילה בתחום המדיות הריקות.

פורסם

מה שאתה אומר לי בעצם זה שאני אלך להחליף תדיסקים לחפש יפן(TY) ולא טיוואן ?

פורסם

ממש לא.על הדיסקים הללו של יפן היה לנו דיון ממושך והמסקנה שאלא תוצרת טיאוון לא נופלים מהם(ואף עולים עליהם).מה גם שעדיין אין אותם בכל הסניפים.

עריכה:הנה הדיון מהעמוד ה4 של הפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213022.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים