פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גגעל מה תמליצו לי?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים ANTEC SUPER LANBOY ב - 495 ש"ח.לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1153&Pname=ANTEC
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר כי אני צריך מארז למחשב הזה כדי שהטרנספורמר יחזור למחשב המקורי שממנו הוא נלקחאני מחפש מארז אבל שיהיה גם גדול מבפנים כמו הטרנספורמר רק לא כ"כ רועש..ורצוי שיהיה גם יפה כמוהו
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים GB triton/posiedon6920מארזים מעולים ומאוררים הרבה יותר מהטרנס' - עם העדוף שנשאר לך אתה יכול לשים להם אפילו מאוררים יותר טובים ויותר שקטים עדיין במסגרת התקציב
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים GB triton/posiedon6920מארזים מעולים ומאוררים הרבה יותר מהטרנס' - עם העדוף שנשאר לך אתה יכול לשים להם אפילו מאוררים יותר טובים ויותר שקטים עדיין במסגרת התקציבהסופר לנבוי עדיף על כל אלה בכל חוץ מהגודל.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר מה אכן ההבדל בין הפוסידון לטריטון?האם אלה הכי טובים במחיר הזה?הם בגודל של הטרנס'?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מה אכן ההבדל בין הפוסידון לטריטון?האם אלה הכי טובים במחיר הזה?הם בגודל של הטרנס'?למה אתה לא מתייחס להצעה שלי ?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר זה לא עניין של לא מתייחסראיתי את ההצעה..אבל אני מחפש משהו כמה שיותר גדול...\:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.